reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Mamusie pytanie na szybko (lekarz o 18.15 ale oszaljej do tej pory)..wizyte mialam w środę wszystko bylo ok...ogolnie mam mleczny sluz przez cala ciaze..wczoraj wieczorem zauwazylam malutka ilość tego sluzu aleee z krwia...od tej pory spokoj nic sie nie dzieje ale martwi mnie to bo to 32tc
..czy to mogl byc kawałek czopu? Czy moze poprostu jakies naczynko pękło??
A miałaś ostatnio pobierany posiew? Ja czasem miałam nawet kilka dni po posiewie i badaniu ginekologicznym wydzielinę lekko zabarwioną krwią. Obserwuj i jeśli tylko raz się pojawiło to wytrzymaj spokojnie do dzisiejszej wizyty.

reklama
reklama
@Grabcia123 a co zleciła lekarka ?

Dziewczyny dajcie znac bo slyszalam ze ciuszki itd po szpitalu to najlepiej wyrzucić, nawet nie prać... co o tym sądzicie ?
Ja nie mam doświadczenia. Ale jak na moje to głupie... Do szpitala bierze się przeważnie nowe rzeczy, więc po 1.to szkoda wyrzucić a po 2. jak się wypierze później w 60 stopniach to nie będzie bakterii. To tylko moje zdanie :p i sama osobiście nigdy nie słyszałam żeby ktoś wyrzucal.

Do góry