reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

PS: dla sprostowania, absolutnie nie śmiałam się z tego co czulas, tylko z tego że ja tak samo to wszystko analizuje, ze człowiek ma w głowie tak wszystko przeorane przez to co przeszedł że to jakaś masakra jest.
:) mam nadzieję ze nie urazilam i nie wkurzylam Cię.

reklama
PS: dla sprostowania, absolutnie nie śmiałam się z tego co czulas, tylko z tego że ja tak samo to wszystko analizuje, ze człowiek ma w głowie tak wszystko przeorane przez to co przeszedł że to jakaś masakra jest.
:) mam nadzieję ze nie urazilam i nie wkurzylam Cię.
Spokojnie z perspektywy czasu sama sie smieje z tego ;p ale wtedy przezywalan dramat.. przy pierwszym wypadnieciu czopa.. rzekomego czopa pojechalam a IP mowiac ze cos ze mnie wyleciało i bylo olbrzymie i obrzydliwe.. ;p takze no... dobrzr ze mam kilka szpitali w okolicy pojechalam wtedy do tego do ktotego wiedzialam ze juz nie wroce :D

A powiedz mi proszę z tą woda utleniona to o co dokładnie chodzi? :p
Bo ten vitagyn c jutro chyba kupię :D

@Gannka ze mnie gdy się lało nic nie wykryto, a jak przestało wyszła bakteria :p Do czasu wizyty u gina zakupiłabym na wszelki wypadek jakiś probiotyk i dobry żel na upławy.

Ja miałam ale takie wodniste i bezbarwne, czasami lekko żółte. Później pół majtek w brązie i alarm do gina na sprawdzenie co jest nie tak. No i zaraz krążek...

A powiedz mi proszę z tą woda utleniona to o co dokładnie chodzi? [emoji14]
Bo ten vitagyn c jutro chyba kupię :D
Moja gin na te wszystkie moje gluty poradzila mi 10dniowa irygacje z wody utlenionej

Mieszam wode mineralna z woda utleniona (na oko, robie sobie w kubeczku na mocz) i strzykawka 10nl wstrzykuje sobie potem obmywam ta woda utleniona wargi sromowe i reszte tych okolic lacznie z odbytem - dzuala odkazajaco. Mialam zalecebie robic to 10dni rano i wieczorem. Potem 10 dni bralam vitagyn C, potem wlasciwie do teraz płukanke z wody utlenionej stosuje raz na tudzien, plus raz na tydzien vitagyn C i raz lub 2 razy na tydzien lactovaginal

Po kazdej irygacji/umyciu ta woda utleniona i tak podmywalam sie mydlem naturalnym nanosrebrem albo innym zeletem do higieny intymnej (u nnie sprawdza sie lirene bede mama) no i podcieram sie tylko recznikami papierowymi, nie zwykłym ręcznikiem. A no i vitagyn C daje dziwne zolte uplawy ;p wiwc nie panikuj

reklama
@BaskaW i @Kleo83 gratuluje ogromnie! Duzo zdrówka dla Was mamusie i dla synusiów Kurcze dziewczyny macie jakies sposoby na bezsennosc?? Ja padam na twarz, jestem zmeczona ale spac w nocy od tygodnia nie moge :((((
Jestem wykończona :/

Do góry