reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Oj dziewczyny ja cos ledwo chodze. Doslownie tak mnie kluje w szyjce ten szew nie moge dosłownie stanac na nogi. Jakby mnie ciagnal i rwal. Ech jak dotrwac do piatku.

Mi przeziębienie zaczelo juz przechodzić i znów kręci mnie w nosie, w nocy nie mogłam spac bo nos byl tak zawalony, ze budzilam sie. Cala ciaze nie chorowalam a na koniec raz po raz mnie cos lapie. Żeby tylko dziecku nic przez to nie bylo.

Dziewczyny, ja właśnie od godziny nakręcam się przed jutrzejszym usg III trym. Czytam o chorobach kośca jak jakiś debil, choć wiem, czym to skutkuje. Proszę, trzymajcie kciuki, żeby mały urósł i żeby te różnice między główką a nóżkami nie powiększyły się jakoś znacząco. Na całe szczęście M nie musi jutro jechać do pracy, więc ze mną pojedzie i jeszcze do wieczora będzie ze mną w Krk.

Dziewczyny, ja właśnie od godziny nakręcam się przed jutrzejszym usg III trym. Czytam o chorobach kośca jak jakiś debil, choć wiem, czym to skutkuje. Proszę, trzymajcie kciuki, żeby mały urósł i żeby te różnice między główką a nóżkami nie powiększyły się jakoś znacząco. Na całe szczęście M nie musi jutro jechać do pracy, więc ze mną pojedzie i jeszcze do wieczora będzie ze mną w Krk.

Kochana po co takie rzeczy czytasz? Sama się niepotrzebnie tylko nakręcasz. Nie ma sensu, będziesz widziec ze jutro wszystko bedzie dobrze! Trzymam mocno kciuki a Ty wyłacz internet bo zwariujesz i oka nie zmrużysz :(

Kochana po co takie rzeczy czytasz? Sama się niepotrzebnie tylko nakręcasz. Nie ma sensu, będziesz widziec ze jutro wszystko bedzie dobrze! Trzymam mocno kciuki a Ty wyłacz internet bo zwariujesz i oka nie zmrużysz :(
Dzięki :) wiem, że to bez sensu, już przestałam czytać, piję meliskę i czekam grzecznie do jutra.

reklama
@Naysan przywołuję Cię do porządku :) Mam równe 3 tygodnie różnicy między nogą a głową. I wszystko jest OK. Na innym forum moje koleżanki Kwietniówki mają głowę w 5 centylu a nogę w 95. Inna ma brzuszek w 5 a głowę w 120 centylu. I to, że jest więcej niż 3 tyg różnicy nie oznacza, że jest źle tylko po prostu trzeba sprawdzić czy w tej dużej łepetynce jest wszystko co trzeba. U wszystkich lekarz sprawdził i jest ok :)

Do góry