@Oczekujaca123 bądź dobrej myśli. I racja, teraz będziesz wiedziała aby wszystko konsultacji z lekarzem. Ja to już zaczęłam pisać pytania na kartce, aby niczego nie zapomnieć spytać dr i o to co mnie niepokoi. Bo znając siebie to na wizycie z reguły coś mi zawsze umknie, a tak to małe przypomnienie przed wizytą i powinnam już o niczym nie zapomnieć
reklama
BaskaW
Fanka BB :)
@Ansza1 tez sobie pisałam kartke z pytaniami i z lekami ile mi zostało. I zawsze smialo ja wyciagalam u lekarza. Zawsze pytania pisaliśmy z mezem wspolnie..On tez czasami mial jakies watpliwosci..
Ja dzisiaj mialam straszna noc. Zauwazylam ze zawsze mam taka 1 noc w tygodniu. Jak maly sie duzo rusza to poznoej sie tak dzieje. Cala noc czulam brzuch. Ledwo sie obracalam. Maly tez kopal. Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie spokoj. Oby wytrzymac jeszcze 2 tyg.
Ja dzisiaj mialam straszna noc. Zauwazylam ze zawsze mam taka 1 noc w tygodniu. Jak maly sie duzo rusza to poznoej sie tak dzieje. Cala noc czulam brzuch. Ledwo sie obracalam. Maly tez kopal. Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie spokoj. Oby wytrzymac jeszcze 2 tyg.
olamakota
@Oczekujaca123 to już 15 tydzień - kiedy to zleciało Jesteś pod szczególną opieką i będzie dobrze no bo jakaś sprawiedliwość na tym śeiecie musi być.
@BaskaW nocne bóle to pewnie przez to, że brzuszek większy i więcej ostatnio robisz w domu. Nasze ciała odzwyczaiły się od aktywności. Też mi się tak robi wieczorem.
Wczoraj jak byłam u innego lekarza to powiedział, że nie po to mam szew żeby leżeć w domu i powinam codziennie wychodzić na spacer. Faktycznie co lekarz to inna opinia...
@BaskaW nocne bóle to pewnie przez to, że brzuszek większy i więcej ostatnio robisz w domu. Nasze ciała odzwyczaiły się od aktywności. Też mi się tak robi wieczorem.
Wczoraj jak byłam u innego lekarza to powiedział, że nie po to mam szew żeby leżeć w domu i powinam codziennie wychodzić na spacer. Faktycznie co lekarz to inna opinia...
Magdalenams
Pewnie że się nada. Jest taka strona, kobietka prowadzi i tam analizuje składy rzeczy dla dzieci. Ale jak to się nazywało? ! Jak mi się przypomni to napiszę.Dziewczyny czego uzywać do kąpieli noworodka? Ja zgupieje nim kupie całą wyprawkę tyle opinii i tyle produktów :-( oilatum się nada?
Pewnie że się nada. Jest taka strona, kobietka prowadzi i tam analizuje składy rzeczy dla dzieci. Ale jak to się nazywało? ! Jak mi się przypomni to napiszę.
Bylo by super wiedziec
Zzzzzz
Podpinam się pod zapytanie. Wczoraj juz nie ogarnęłam plynu do kąpieli.Dziewczyny czego uzywać do kąpieli noworodka? Ja zgupieje nim kupie całą wyprawkę tyle opinii i tyle produktów :-( oilatum się nada?
Magdalenams
Już mam! SrokaoBylo by super wiedziec
Pisze ona który składnik jest dobry a który już jej nie pasuje. Tylko składy się podobno zmieniają i trzeba sprawdzać. Analizuje kremy, płyny, chusteczki nawilzane itp.
reklama
olamakota
Właśnie srokao Ona odradza właśnie Oillatum ze względu na zawartość oleju parafinowego. Wydaje mi się, że miała dobre zdanie o tych rossmanowskich Babydream.
Podziel się: