reklama
Naysan
Fanka BB :)
10 mg to malutko, myślałam, że to jakas duża dawka jest.
Ja biorę ogółem 1600mg progesteronu, dlatego ochronnie musze brać clexane. Dziś dopiero za 3cim razem udało mi się zrobić zastrzyk, bo taka tępa igła mi się trafiła. Prosiłam lekarza, żeby mi zamienił na Neoparin, bo jest 10 razy tańszy i lepiej go znoszę, ale się nie zgodził
@Zzzzzz współlokatorce będą robić cc w nocy? Czy na rano ją przygotowują? Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze
Ja biorę ogółem 1600mg progesteronu, dlatego ochronnie musze brać clexane. Dziś dopiero za 3cim razem udało mi się zrobić zastrzyk, bo taka tępa igła mi się trafiła. Prosiłam lekarza, żeby mi zamienił na Neoparin, bo jest 10 razy tańszy i lepiej go znoszę, ale się nie zgodził
@Zzzzzz współlokatorce będą robić cc w nocy? Czy na rano ją przygotowują? Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze
Oczekujaca123
To jakie leki bierzesz z progesteron i jakie dawki ?10 mg to malutko, myślałam, że to jakas duża dawka jest.
Wiewióreczka87
Naysan
Ja na szczęście akardu nie mam. Progesteron biorę w formie kapsułek progesterone besins 6x200mg dopochwowo i 2x 200mg doustnie. Już parę lekarzy wypowiedziało się, że to jest hardkor, ale jestem po dużej operacji na macicy i ciążę trzeba chronić jak się tylko da.
Ej, w ogóle powiem Wam, że strasznie się cieszę. Właśnie dowiedziałam się, że jedna koleżanka jest położną właśnie w szpitalu na Kopernika, gdzie planuje rodzić i w ogóle wszelkiego rodzaju interwencje, jeśli będą to tam. Taka ulga wiedzieć, że się ma zaprzyjaźnioną osobę w takim miejscu!
@Zzzzzz mam nadzieję, że mówisz tylko o akardzie, bo ja biorę i magnez i heparynę do tego
Ej, w ogóle powiem Wam, że strasznie się cieszę. Właśnie dowiedziałam się, że jedna koleżanka jest położną właśnie w szpitalu na Kopernika, gdzie planuje rodzić i w ogóle wszelkiego rodzaju interwencje, jeśli będą to tam. Taka ulga wiedzieć, że się ma zaprzyjaźnioną osobę w takim miejscu!
@Zzzzzz mam nadzieję, że mówisz tylko o akardzie, bo ja biorę i magnez i heparynę do tego
Naysan
W ogóle mam jeszcze pytanie do dziewczyn, które miały planowane cc. Dostałyście środki przeczyszczające i głodówkę dzień wcześniej? Strasznie się tego boję, ostatnio tabletka na przeczyszczenie w szpitalu tak mnie poturbowała, ze straciłam przytomność, walnęłam głową o podłogę i zamiast na stół operacyjny pojechałam na tomografię, cudem operacja się jednak odbyła.
reklama
Wiewióreczka87
@Zzzzzz znalazłam tylko artykuł o cytrynianie magnezu.
Link do: Cytrynian magnezu
Orientujesz się czy inne też wchodzą w interakcje?
Link do: Cytrynian magnezu
Orientujesz się czy inne też wchodzą w interakcje?
Podziel się: