reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

@Oczekujaca123 bardzo duza ilosc progesteronu: 3x3dupek 2x200luteina 3x2tabl magnez
Dozylnie magnez i nospa. Pozniej musialam bardzo powoli schodzić z dupka. Pytasz czy pomoglo? Jak widać to zmora mojej ciąży :/
Szyjka miala 35mm i byla miękka.
Najważniejszy jest Twoj komfort psychiczny. Szpitale z jednej strony Ci daja taki komfort ale zawsze jest druga strona medalu- bakterie :(

reklama
@Oczekujaca123 bardzo duza ilosc progesteronu: 3x3dupek 2x200luteina 3x2tabl magnez
Dozylnie magnez i nospa. Pozniej musialam bardzo powoli schodzić z dupka. Pytasz czy pomoglo? Jak widać to zmora mojej ciąży :/
Szyjka miala 35mm i byla miękka.
Najważniejszy jest Twoj komfort psychiczny. Szpitale z jednej strony Ci daja taki komfort ale zawsze jest druga strona medalu- bakterie :(
Wiem dlatego znajax moja historie lekarze wola jak jestem w domu. Tetaz biore 2x200 luteiny 3xw duphaston... takze no faktycznie nic procz kroplowki mi nie moga dac... wiec po co mam tam lezec i plakac w poduszke.. poleze w domu.. najwyzej pojade na ta kroplpwke jutro jak nie przejdzie...

@Olciakkk to ja mam pytanko- czy dostaniesz przepustkę na święta :D a tak na poważnie to co zdazyli zaobserwować?
Taaa dostanę [emoji23] na sylwestra też, skoczę na imprezę i wrócę w Nowy Rok... A co mi tam.
Na razie chodzę na "brzuszki" czyli spr tętna Miśka i w dniu przyjęcia miałam usg, jutro mam mieć następne. Na razie odpukać ale wszystko ok.

@Paula_12345 jaka wage ma Twoja mala?
@Olciakkk zdążysz wytrzezwiec po tym sylwestrze ? XD

Czeka mnie ciezka noc bo moja współlokatorka prawie rodzi.

O matko, nie zazdroszcze. najgorzej jak ma skurcze a nie ma rozwarcia to u nas zostawiali ja na sali z nami, a na porodowke dopiero przy rozwarciu. Za kazdym razem taką akcje mielismy na sali jak lezalam..
Mnie po takiej nocy wydawalo się ze sama za chwile urodze ;x

reklama
Do góry