olamakota
Fanka BB :)
@marlena222x cześć 30 tydzień to już daleko- staraj się leżeć teraz jak najwięcej. To uciążliwe ale przynosi efekty. Może poproś lekarza o usg na następnej wizycie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko to sie musialas nastraszyc. Mzoe krew od odbytu czyli hemoroidy? Robili Ci usg? Badali szyjke? Wspolczuje i trzymam kciuki. Mysle ze jedna kawa sobie nie zaszkodzilas. Predzej od siedzenia.Tak kochane a ja na IP pod kroplówką taki duch swiat
Po tej kawce czeste twardnienia i jak poszłam siusiu to zobaczyłam krew :/ w badaniu krwi nie było ale twardnienia czuje. Ktg nie robili...
Jejku trzymaj się [emoji17] wiem przez jaki stres przechodzisz teraz... A powiedzieli chociaż skąd ta krew? robili usg ? sprawdzali łożysko ?Ale ja lezalam jak przyszly kolezanki. Nie mierzyli szyjki bo według nich , szyjki w pessarze sie nie mierzy' :/ stres ogromny. Byle miesiąc jeszcze wytrzymać