reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Dziewczyny macie uczucie zakwasow w brzuchu? Od kilku dni boli mnie prawy bok, taki pulsujacy bol. Nie wiem czy isc z tym do lekarza, zblizaja sie swieta i pare dni bedzie ciezko z opieka, tylko IP. We wtorek bylam na wizycie i bylo ok, nie chce tez panikowac. Ruchy czujec wiec moze to nic takiego. Aj ciagle cos.

Dziewczyny macie uczucie zakwasow w brzuchu? Od kilku dni boli mnie prawy bok, taki pulsujacy bol. Nie wiem czy isc z tym do lekarza, zblizaja sie swieta i pare dni bedzie ciezko z opieka, tylko IP. We wtorek bylam na wizycie i bylo ok, nie chce tez panikowac. Ruchy czujec wiec moze to nic takiego. Aj ciagle cos.
Kleo gdzie dokładnie ten ból?

Mnie boli bok po prawej stronie na plecach jakby nerki. Mam tak od 19tc. Bol jak zakwasy tez przeżywałam ale w dole brzucha. Moze zapytaj lekarza dla pewnosci zrobi ktg?

Moze to maluch powoduje, ze inaczej odczuwam bol, juz sama nie wiem. Odczuwam bol takze przyp niektorych ruchach dziecka, wczesniej tak nie mislam. Na wtorkowej wizycie mierzyl mi lekarz tylko szyjke i puls maluszka. I zaczelam sobie wkrecac, ze to moze łożysko, bo nie robil dokladnego usg. 4 stycznia mam prenatalne.

reklama
Dziewczyny na smyk.pl mozna kupic tanio kocyki itp rzeczy. Jest zakladka do -80%. Ja wlasnie zamowilam kocyk i kolderke z poduszka i motylkiem do wozka i gabke do kapieli i zaplacilam 80 zl. Mzoe akurat cos Wam sie spodoba. Ja wzielam kocyk taki jakby na drutach co sa modne.

Do góry