Wiewióreczka87
Fanka BB :)
@izaiv1985 idziemy łeb w łeb mój mały w poniedziałek ważył 720
Ja odliczam do następnego punktu - 26 tygodni ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o Tak, teraz liczy się każdy dzień. Przelezane juz 8 tyg, jeszcze drugie tyle i będę w 7 niebie@izaiv1985 idziemy łeb w łeb mój mały w poniedziałek ważył 720
Kleo gdzie dokładnie ten ból?Dziewczyny macie uczucie zakwasow w brzuchu? Od kilku dni boli mnie prawy bok, taki pulsujacy bol. Nie wiem czy isc z tym do lekarza, zblizaja sie swieta i pare dni bedzie ciezko z opieka, tylko IP. We wtorek bylam na wizycie i bylo ok, nie chce tez panikowac. Ruchy czujec wiec moze to nic takiego. Aj ciagle cos.
Prawy bok boli mnie pod zebrami do biodra, totalnie z boku, tu gdzie kladzie sie rece na biodrach jak sie tanczy;-) Uczucie zakwasow w podbrzuszu i wzdluz macicy.Kleo gdzie dokładnie ten ból?