Naysan
Fanka BB :)
dziś 22+1A który tydzień u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziś 22+1A który tydzień u Ciebie?
Ja słyszałam o nospie że zmiękcza szyjkę , więc ja np nie biorę , choć u mnie to nie chodziło o skurcze , teraz czasem mam jakieś bóle ale chwilowe i nie raz mi przejdzie by wziasc ale odrazu przypinam sobie o tym że nospa zmiękcza szyjkę i rezygnuje@AGACZARNA8989 dasz rade.zobaczysz ja też leze od 13 tc a cala ciaze modle sie o kazdy dzien. i tydzien. W 2017 stracilam syna. Nie poddawaj sie i walcz. A co do nospy to nie wiem czemu jej unikasz ja bym na Twoim miejscu brala 3 razy dziennie. Ja bralam 3x1 nospy forte od tygodnia nie biore bo juz czuje sie lepiej brzuch nie wariuje i tez juz o mnie prawie 31 tc wiec stres opadl.
@AGACZARNA8989 dasz rade.zobaczysz ja też leze od 13 tc a cala ciaze modle sie o kazdy dzien. i tydzien. W 2017 stracilam syna. Nie poddawaj sie i walcz. A co do nospy to nie wiem czemu jej unikasz ja bym na Twoim miejscu brala 3 razy dziennie. Ja bralam 3x1 nospy forte od tygodnia nie biore bo juz czuje sie lepiej brzuch nie wariuje i tez juz o mnie prawie 31 tc wiec stres opadl.