reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Dziekuje za kciuki ;)

Maluchy sie calkiem dobrze ! ;)
159 i 156 bija im serduszka. Przeziernosc u leniuszka 1.5 u wiercipiety 1.4 (jeden grzeczny spal a drugi uciekal przed usg :D)
Przerazilam sie bo na wykresie z wynikow obwod glowy jest u jednego ponizej tych kresek co niby sa norma, zauważyłam to juz przy wyjsciu wiwc spytalam poloznej i ona mowi, ze to nie ma znaczenia skoro xaly obraz jest ok i lekarka napisala ze jwst ok to sie nie przejmowac tyn wykresem
Ryzyka zmniejszone po USG :) czekam na wyniki pappy chociaz wiem ze przy blizniakach wychodza czasem zaklamane. Plec dopiero na polowkowych 18lutego.
Wszystko na miejscu nozki raczki brzuszek nerki itp
Jedno lozysko z przodu drugie z tylu. To tez mnie troche martwi. Jutro nam wizyte u swojej lekarki to dopytam co i jak.
Wstawie zdjecie jak wkoncu dojade do domu ;)

Super, że wszystko dobrze! Gratulacje :)A czemu się martwisz, że jedno na przedniej a drugie na tylnej? To źle? Ja też tak mam ;)

Boże jak mnie już cała ta sytuacja męczy wstaje z łóżka brzuch twardy przekrecam się z boku na bok brzuch twardy jak chodze brzuch twardy i tak już drugi miesiąc ani dnia spokoju dodatkowo dzisiaj maly skacze i pręży się jak szalony mam mega doła

Jutro mija, rok odkąd trafiłam do szpitala w 12 tygodniu ciąży z 0,5 cm rozwarciem. Trzymam za Was kciuki wszystkie. Leżałam do 37 tygodnia.
Czasami myślę czy dałabym radę zrobić to drugi raz (chociaż w moim przypadku lekarz chce mnie skierować do Łodzi na taśmę) i nie potrafię na to pytanie odpowiedzieć.
Patrzę na córkę i wiem że było warto, ale to bardzo trudne zadanie było. Skreślajcie dni, ogladajcie seriale, bierzcie leki, codziennie powtarzajcie sobie, że nic Was nie złamie i że dacie radę.
Fizjologicznymi ciążami się nie przejmujcie nasze są wyjątkowe
P. S. podziwiam leżące z małymi dziećmi nie wiem jak to robicie.

dziewczyny pomóżcie! przed chwilą zakladalam sobie luteine i poczułam w środku kawałeczek jakby tasiemki. Czy to może być szew? Któraś z Was wyczula kiedyś u siebie szew? Strasznie się boję, że po raz drugi mi spelzl.

reklama
Do góry