Naysan
Fanka BB :)
Też bym nie pomyślała. I tydzień temu na IP jak mi to doradzili, to tylko się postukałam w głowę. W wczoraj w nocy znów w szpitalu usłyszałam to samo, więc w końcu wzięłam i na razie całkiem nieźle działa. Boję się tylko, że dopiero zaczynam dziś 23 tydzień, jeszcze tyle przede mną i co? Cały czas na paracetamolu? No, ale omówię to z lekarzem.Kurcze ja w ciazy paracetamol to 3 razy bralam i to na ból glowy. Nawet nie pomyślałambym zeby brac go na bol brzucha.
A ja mam w domu juz duzo zrobione. Tesciowka wlasnie myje okna. Posprzątala juz malego pokoj po malowaniu i spizarke. Sprząta codziennie. Maz dzięki temu ma mniej obowiazkow. I co chwilę pyta co zrobic jeszcze. W czwartek dopiero wyjezdza wiec przed świętami bede miała posprzątane.
A ja jestem zalamana mąż idzie na sluzbe 25 grudnia i wraca dopiero 26. Czyli nie bedzie go ponad 24 godz. Maskara jak ja czasami nie lubie tej jego pracy.
Nie przejmuj się, ze męża nie będzie w święta przez chwilę, ważne, że widzisz go codziennie. Mój w Warszawie, ja w Krakowie i tak do końca ciąży ma być Ale na szczęście na całe święta przyjedzie, strasznie się na to cieszę już.