reklama
olamakota
Fanka BB :)
Takie bolesne te zastrzyki? Nie powiedzieli Ci dlaczego taka decyzja?O matko, ten zastrzyk to jest zgroza. Nigdy nie miałam żadnych zastrzyków[emoji40] i po tych sterydach juz nie chce więcej
Trzymaj się jakoś już niedługo będziesz w domku
Takie bolesne te zastrzyki? Nie powiedzieli Ci dlaczego taka decyzja?
Trzymaj się jakoś już niedługo będziesz w domku
Podobno jak wszystkie mięśniowe- ale nigdy nie miałam więc nie wiem, ten mnie w cholerę bolał.
Decyzje taką, z tego wzgledu ze to juz druga wizyta w szpitalu i gdyby jednak się coś miało wydarzyć wcześniej to beda juz płuca rozwinięte.
Miałam przyjść tylko na kroplówki, a póki co dostałam jedną i całą mase innych rzeczy :X
olamakota
A to dobrze- przynajmniej nie trzymają Cię tam bez sensuPodobno jak wszystkie mięśniowe- ale nigdy nie miałam więc nie wiem, ten mnie w cholerę bolał.
Decyzje taką, z tego wzgledu ze to juz druga wizyta w szpitalu i gdyby jednak się coś miało wydarzyć wcześniej to beda juz płuca rozwinięte.
Miałam przyjść tylko na kroplówki, a póki co dostałam jedną i całą mase innych rzeczy :X
trzymaj się, będzie dobrze. a który tydz u ciebie?Podobno jak wszystkie mięśniowe- ale nigdy nie miałam więc nie wiem, ten mnie w cholerę bolał.
trzymaj się, będzie dobrze. a który tydz u ciebie?
28+5 jestem wykończona tą ciążą, psychicznie najbardziej
@Audia20 masz racje to sa bardzo bolesne zastrzyki pieka i bola jak sie wstrzykuje. Heparyna przy tym pikus. Ja mialam je podane jak rodzilam synka
Ten pierwszy spoko, bo nie wiedziałam co to będzie, ale nie wiem jak jutro sobie poradze, bo już wiem co mnie czeka ;x
Basia i synek zdrowy? Kurcze ja nie wiem, boje się powikłań, wszystko co biorę to z konieczności i z dużym strachem :-(
BaskaW
Nie kochana synek zyl tylko 2 dni ale byl urodzony w 22+4 tc. Nie wytrzymało serduszko z reszta pluca tez. Caly czas musieli. Podawać 100% tlenu.Ten pierwszy spoko, bo nie wiedziałam co to będzie, ale nie wiem jak jutro sobie poradze, bo już wiem co mnie czeka ;x
Basia i synek zdrowy? Kurcze ja nie wiem, boje się powikłań, wszystko co biorę to z konieczności i z dużym strachem :-(
reklama
Nie kochana synek zyl tylko 2 dni ale byl urodzony w 22+4 tc. Nie wytrzymało serduszko z reszta pluca tez. Caly czas musieli. Podawać 100% tlenu.
Ojejku :-((( to bardzo mi przykro
Podziel się: