reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja tez od razu nie mialam poprawy po kroplowce, moze dopiero po 2-3 dniach. Ale niedlugo zaczal napinac mi sie brzuch, to byl 20tc i tez panikowalam. Brzuch caly czas mi twardnieje, raz dluzej raz krócej. Teraz mam 29tc. Biore tylko magne b6 i nospe jak cos mnie niepokoi.

Po trzech dniach mam dostać wypis :)
Mi też twardnieje już bardzo długo :(

reklama
No to poszukam u siebie w mieście jakieś laboratorium gdzie takie coś wykonują :-)
Póki co nic bo nikogo nie było, może jutro się coś dowiem. Dziś miałam też ktg ale nawet nie wiem czy coś pokazało. Czuje sie trochę tak jakbym była w strefie zabronionej rozmowami xD nawet na sali nikt do siebie nic nie mówi z pacjentek :p
A na czym polegają Twoje objawy w tej chwili?

reklama
do dziewczyn lezacych: jeśli musicie zrobić badania z krwi, jest możliwość żeby pielęgniarka przyszła do domu ja pobrać, potrzebne jest tylko zlecenie pobrania krwi od lekarza rodzinnego. Ja dzisiaj wysłałam męża, żeby załatwił zlecenie i jutro przyjdzie pielęgniarka do mnie do domu. Super, że udało się, bo miałam stracha z tymi schodami, tyle ich jest. A teraz do końca ciąży, chociaż ten problem mam z glowy:)

Do góry