olamakota
Fanka BB :)
do dziewczyn lezacych: jeśli musicie zrobić badania z krwi, jest możliwość żeby pielęgniarka przyszła do domu ja pobrać, potrzebne jest tylko zlecenie pobrania krwi od lekarza rodzinnego. Ja dzisiaj wysłałam męża, żeby załatwił zlecenie i jutro przyjdzie pielęgniarka do mnie do domu. Super, że udało się, bo miałam stracha z tymi schodami, tyle ich jest. A teraz do końca ciąży, chociaż ten problem mam z glowy
widziałam dziś w diagnostyce ulotki z ofertą pobrania w domudo dziewczyn lezacych: jeśli musicie zrobić badania z krwi, jest możliwość żeby pielęgniarka przyszła do domu ja pobrać, potrzebne jest tylko zlecenie pobrania krwi od lekarza rodzinnego. Ja dzisiaj wysłałam męża, żeby załatwił zlecenie i jutro przyjdzie pielęgniarka do mnie do domu. Super, że udało się, bo miałam stracha z tymi schodami, tyle ich jest. A teraz do końca ciąży, chociaż ten problem mam z glowy
Badanie krzywej cukrowej za mną. Nie było tak źle bo nie było kolejki. Pięć minut autem i po każdym pobraniu byłam w domu się położyć