kb.karola90
Fanka BB :)
Dziękuję tak naprawdę przeraża mnie ze to dopiero 20tc. A tak naprawdę to już tak dużo za nami... chciałabym zasnąć i obudzić się chociażby w lutym, wtedy Antek będzie juz bezpieczny. Wyznaczamy sobie takie małe cele...teraz mam cel do 7.12 - to będzie 21 tc i badanie połówkowe, oby ten szew ładnie trzymał bo to ze Antoś jest zdrowy jest pewne i tak odliczam codziennie dni i skreślam każdy który przetrwalismy@Wiewióreczka87 świetne wieści poproszę nieśmialo o fotencje uwielbiam ogladac dzieciaki w brzuszkach<3 dzięki za info o magnezie. Ja bralam 3 te hela mag b6 250mg czyli lacznie 750mg i tak jak pisalam, scigalo mnie po tym że szok.
Teraz postanowilam wyprobowac te magne b6 i biore 8tabl.
@kb.karola90 wiem co przeżywasz ja pare tyg temu z tego powodu przeżywałam piekło nikt nie byl w stanie mnie uspokoić. Trzeba to przeczekać. Pisz tu do nas jak bedziesz miala chwile słabości to podniesiemy na duchu. Nie jestes z tym sama.
Zazdroszcze Wam tych jałowych posiewów ja nie moge sie juz doczekac wymazu a to dopiero za 6 dni. Zobaczymy czy antybiotyk pomógł.
Wyprawki nie robie bo sie mega boje. Od stycznia ruszam do akcji z wyprawka i szkoła rodzenia. Moja mama kupila jakies ciuszki.
U mnie od początku czulam ze będzie Emil chlopak. Poszłam z mężem na uklad ze jak będzie chłopak to ja wybiorę imie a jak dziewczynka to on. I dowiedziałam sie dopiero 3 tyg temu ze będzie Zuzanna ogromnie sie cieszę.
Marcel i Antek super imiona Sama myslalam o Marcelinie ale nie mam nic do gadania- maz zadecydował o Zuzce.
Ja też od paru tygodni mam problem ze snem. Wyrzucilam meza do salonu i mam bycze wyro dla siebie ale co z tego jak w nocy Zuza mnie budzi. Masakra nie moge spac tak jak chce tylko musze lezec tak zeby jej bylo wygodnie i w konsekwencji nie spie.
Wczoraj mialam bole poszly 2 spasmoliny. Noc do tylka ale juz na szczęście przeszlo. Biore sie za czytanie ksiazki
A ja kupuję bo dla Zosi nie miałam nic "żeby nie zapeszać" i nic to nie dało...a kupowanie sprawia mi tyle radości i naprawdę mnie uspokaja. Nie myślę wtedy czy coś mnie kłuje, czy coś boli, ile jeszcze czasu zostało itd