reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Jak jestem w domu to siedzę pod wiatrakiem a stopy trzymam w misce z zimna woda. Oczywiście niezastąpione są lody o zimna woda mineralna z lodówki :-D gorzej teraz w szpitalu, gdzie okna są od słonecznej strony cały dzień od 10-17 jest niewyróbka... Pomaga chłodny prysznic po południu :-)

reklama
Jak jestem w domu to siedzę pod wiatrakiem a stopy trzymam w misce z zimna woda. Oczywiście niezastąpione są lody o zimna woda mineralna z lodówki :-D gorzej teraz w szpitalu, gdzie okna są od słonecznej strony cały dzień od 10-17 jest niewyróbka... Pomaga chłodny prysznic po południu :-)
Też bym jadła lody gdyby nie ta cukrzyca ciążowa.

Dziewczyny a powiedzcie mi czy na wizycie lekarz badal ręcznie iść dopochwowego nie było i powiedział ze wszystko dobrze a po 10 dniach trafiłam do niego i nie miałam już szyjki i rozwarcie 6cm czy to możliwe ze szyjka się tak drastycznie skrocila w ciągu 10dni?

Ostatnia edycja:
Długo się nieodzywalam , ale dziś równy miesiąc jak nasz skarb jest na świecie więc spędzamy że sobą dużo czasu :) mały urodził się 3555, 59 cm poród wywolywany dwa podejścia już rozkrscona na Maxa akcja które po paru godzinach ustepowaly , skończyło się CC . Ale warto było tyle tygodni lezec i wstawać tylko do wc i expressowy prysznic. Trzymam kciuki dziewczyny za Was wszystkie i wierzę że każdej jednej uda się donosic. Oszczędzajcie się jak najwięcej to na prawdę czyni cuda.:)p.s jeśli cokolwiek was niepokoji to IP lub lekarz niewstydzcie się od tego oni są , a dzieci najważniejsze :) powodzenia kochane!

Długo się nieodzywalam , ale dziś równy miesiąc jak nasz skarb jest na świecie więc spędzamy że sobą dużo czasu :) mały urodził się 3555, 59 cm poród wywolywany dwa podejścia już rozkrscona na Maxa akcja które po paru godzinach ustepowaly , skończyło się CC . Ale warto było tyle tygodni lezec i wstawać tylko do wc i expressowy prysznic. Trzymam kciuki dziewczyny za Was wszystkie i wierzę że każdej jednej uda się donosic. Oszczędzajcie się jak najwięcej to na prawdę czyni cuda.:)p.s jeśli cokolwiek was niepokoji to IP lub lekarz niewstydzcie się od tego oni są , a dzieci najważniejsze :) powodzenia kochane!
Super, trzymajcie się.
Mi w te.upały ciężko znosić ostatnie tygodnie. Brzuch ogromny,strasznie się pocę, piersi jak balony czuje dziwne mrowienie i pobolewają. Jeszcze 3 maksymalnie 4,tygodnie do porodu.

reklama
Do góry