Agatka29
Fanka BB :)
@Supermami i co tam u Ciebie ? Jak sytuacja ? Tulisz już maleństwo ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to super teraz to już w każdym momencie możesz zacząć się dziać,ja też już wychodzę na dłuższe spacery a dzis w planach mam zabrać synkana festyn rozpoczęcia wakacji ,w końcu wyjdę do ludziHejka, dalej cisza a żyje normalnie, gotuje, sprzątam szyjka dalej ma 1,5 cm co prawda rozwiera się już na ok. 3 cm ale skurczów brak.
Ja co trzy dni clotrimazolumDziewczyny mam pytanie.. Jak często stosowałyście globulki dopochwowe profilaktycznie przy szwie czy pessarze ? Mi lekarz zapisał macmirror 500 co drugi dzień na noc.. chociaż posiew 2 tygodnie temu czysty..
Ja po założeniu pessara dostałam też macmirror, co dzień - na 12 dni. Sama doustnie biorę trivagin- bakterie kwasu mlekowego.
ja mam fluomizin 1-2razy w tyg, dopiero od środy biorę. A pessar założony w 30tyg w szpitalu na wyjsciu dostałam clotrimazolum 2 tab i do teraz nic nie bralam. Obecnie jutro koncze 35tydzDziewczyny mam pytanie.. Jak często stosowałyście globulki dopochwowe profilaktycznie przy szwie czy pessarze ? Mi lekarz zapisał macmirror 500 co drugi dzień na noc.. chociaż posiew 2 tygodnie temu czysty..
Od poniedziałku mam pessar a 27 czerwca kontrola więc tych 12 sztuk do wizyty mi wystarczy. Potem zobaczymy co lekarka zaleci.A po 12 dniach macmirroru co aplikowałaś i jak często ? No mi lekarz stale każe go aplikować co dwa dni i właśnie drugie opakowanie 12 sztuk kupiłam..