reklama
kluseczka89
Fanka BB :)
ooo masakraaa..to troche tego jest...ja nawet połowy tego nie musze mieć..z drugiej strony fajnie opisane i przydatneA oto lista co mam zabrać do szpitala. Niestety nie udało mi się upchac tego wszystkiego do jednej walizki.
Agatka29
No to już niedługoJuz wiem, że ściągamy szwy za tydzień w piątek. To będzie 37 plus 5 i niech się dzieje No chyba, że nie wytrzymam tego tygodnia, nic się nie dzieje, ale w głowie już mam jakieś takie oczekiwanie...
Mi w poniedziałek pewnie zdejmie krążek, teraz już wszystko robię !)
Masz już ciążę donoszoną! Gratulacje!No to już niedługo
Mi w poniedziałek pewnie zdejmie krążek, teraz już wszystko robię !)
G_Dominika
W 32 tc, czyli wytrzymala 5 tygodni po tej przygodzie. Jest mega szczęśliwa jak z Nią rozmawiałamA w którym tygodniu zaczął się jej poród? Jestem bardzo ciekawa to super wieści, oby więcej takich wiadomości
Dziewczyny trochę glupieje. Kiedy moja ciąża będzie donoszona? Termin mam na 10 lipca (wtorek). To 37 tydzień zacznę we wtirek czy środę? Bo mam dwie aplikacje i różnie mi pokazuje, w internecie na kalkulatorach też różnie. Wiem ze to tylko 1 dzień ale ja już nie daje rady... Mam wrażenie że pok dnia nie wytrzymam. Plecy mi chyba niedługo pekna, strasznie bolą biodra, brzuch ci chwilę twardy, mega wzdecia. Juz mem dosyć
Mikasa7
Na mój mózg 37 tydzień kończysz we wtorek, w środę zaczynasz 38Dziewczyny trochę glupieje. Kiedy moja ciąża będzie donoszona? Termin mam na 10 lipca (wtorek). To 37 tydzień zacznę we wtirek czy środę? Bo mam dwie aplikacje i różnie mi pokazuje, w internecie na kalkulatorach też różnie. Wiem ze to tylko 1 dzień ale ja już nie daje rady... Mam wrażenie że pok dnia nie wytrzymam. Plecy mi chyba niedługo pekna, strasznie bolą biodra, brzuch ci chwilę twardy, mega wzdecia. Juz mem dosyć
U mnie dziś 32+0. Ja się chyba przejade na pogotowie bo boli mnie brzuch,ale czuje taki ucisk nad kością lonowa...mam nadzieję,że to nie główka w kanale rodnym...
Dorotea.
We wtorek masz 37 u 0. Ja mam termin na 08.07 i u mnie 37 i 0 wypada w niedzielę. Takze za moment nasze dzieci nie będą nawet wczesniakami w momencie urodzeniaDziewczyny trochę glupieje. Kiedy moja ciąża będzie donoszona? Termin mam na 10 lipca (wtorek). To 37 tydzień zacznę we wtirek czy środę? Bo mam dwie aplikacje i różnie mi pokazuje, w internecie na kalkulatorach też różnie. Wiem ze to tylko 1 dzień ale ja już nie daje rady... Mam wrażenie że pok dnia nie wytrzymam. Plecy mi chyba niedługo pekna, strasznie bolą biodra, brzuch ci chwilę twardy, mega wzdecia. Juz mem dosyć
reklama
Menia2018
Ja wczoraj wieczorem też miałam podobnie,też czułam jak tak nisko mały się wierci. Póki co sie uspokoił. Jeśli coś Cię niepokoi lepiej to sprawdź. Daj potem znać.Na mój mózg 37 tydzień kończysz we wtorek, w środę zaczynasz 38
U mnie dziś 32+0. Ja się chyba przejade na pogotowie bo boli mnie brzuch,ale czuje taki ucisk nad kością lonowa...mam nadzieję,że to nie główka w kanale rodnym...
Podziel się: