No ja się teraz ciesze z każdego dnia. Ale marzy mi się dorwać chociaż do 36 tygodnia, czyli jeszcze 2 tygodnie. My póki co mamy kupiony fotelik do samochodu.... Dzisiaj przyszło troszkę ubranek z reservrd i trochę humor mi się poprawił bo są naprawdę ladne. Ale jeszcze sporo muszę kupić tylko dlaczego to wsztstko tyle kosztuje! Wrzucam do koszyka kilka sztuk i robi się 200-300 zł za krople w morzu. Kupowalyscie moze cos z textil marketu ? Bo ceny tam są dosc niskie ale trochę się boję ze to zwykły szmelc. A jakieś fajne kocyki, rożki czy Otulacze może mi polecicie? Bo mnie w tych zakupach najbardziej przeraza ilosc tego..... Chce kupić np. kocyk, wchodzę na smyka a tam do wyboru setka .... I jak tu wybrać?
Jak tyle udało się wytrwać to dasz radę do terminu
U mnie szyjka taka marna że ja już wszystko mam
wolę być zabezpieczona w razie W...
Ja jeżeli chodzi o ciuszki to kupiłam dużo przez fb
Kupiłam jedna pake ubranek za 200 zł i druga za 60 zl i dokupilam wielopaki nowe tez przez fb za 240 zl i mam wyprawkę na najbliższe 4 miesiące
i przyznam że choć ubranka używane to w ogóle tego nie widać są piękne!
Kocyk taki dziergany zamówiłam z firmy effiki i tam też kupiłam super tulisia z którym najpierw mam sama spać a później maluszek podobno dziecko wtedy czuje zapach mamy i śpi spokojnie.
Wózek kupiłam od producenta - Tako i wybegocjowalam dobry rabat
Łóżeczko kupiłam tańsze, najprostsze ale za to dobry materac z pianki poliuretanowej (termoelastyczna) najlepsza ! Żadna gryka czy kokos - tam się robaki legna
polecam sklep fikimiki24 tam też kupiłam ochraniacz na materac i przewijaka
Rożek,posciel minky, pościel z wypełnieniem, rożek, motylek i kokon zamówiłam w firmie jukki oni szyja na zamówienie i można wybrać samemu wzory i kolorystykę
Pieluszki tetrowe, kocyki muslinowe i otulaczyk kupiłam z firmy materhood nie są najtańsze ale jakość znakomita więc warto naprawdę wydać więcej a mieć dobrej jakości
Fotelik mamy od znajomych
A zakupy apteczne na Gemini, tam jest najtaniej i w sumie mam wszystko