Zgadzam się całkowicie z tym co napisałas obecnie 36 tydz i nadal jest stresikMyślę że to normalne. Im dalej jesteśmy tym wiekszy strach że może coś pójść nie tak...ze można było przetrwać tak wiele, że po kilku miesiącach starania wszystko weźmie w łeb. Wcale się nie dziwię że dziewczynom np. po 34 tc nie przechodzi strach. Jest po prostu inny. Stawka wtedy jest tak ogromna a meta tak blisko.
reklama
To super! Gratulacje! W którym tyg urodziłas?Witajcie dziewczynki ;-) 2 tygodnie leżałam w szpitalu z odchodzącymi wodami i urodziłam córeczkę 6 maja z wagą 2090g 47cm i dostała 10pkt. Wszystko dobrze, jest zdrowa i piękna. Dwie doby spędziła w cieplarce a w sumie 2 tyg. w szpitalu. Jesteśmy już razem w domku i ładnie rośniemy.
Pozdrawiam Was ciepło i życzę powodzenia!
Dziewczyny Kochane mam pytanie.. w poniedziałek albo wtorek maja mi założyć szew w znieczuleniu ogólnym.. od tygodnia mam pessar i dobrze mi z nim.. czy podczas tego zabiegu na szew założą mi pessar od razu czy trzeba bedzie jakiś czas odczekać żeby móc ten pessar założyć ?
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
O kurczę a nospa , magnez nic niepomoglo? WspolczhjeJa wczoraj musiałam ruszyć się z kanapy. W przedszkolu Dzień Mamy był. Większy wysiłek i brzuch jak kamień twardy w nocy i noc nie przespana.
Menia2018
Pomogło po jakimś czasie i zasnęłam nad ranem na dobre. Dziś już leżę.O kurczę a nospa , magnez nic niepomoglo? Wspolczhje
Mikasa7
Ja też mam gorsze dni... wczoraj euforia po wygranej syna z przedszkola szybko opadła...synuś wrócił z gorączką 38 st...zachowywał się normalnie, więc nic nie podawałam. Do 17 już 38,6. Dałam na zbicie. O 22 znowu 38,7 i dreszcze..mówił że to boli siusiak i nogi...nad ranem około 5 znowu gorączką. Jak jest zbita to normalne dziecko, może kaszel trochę większy.. Bo on alergik więc kaszel i katar non stop. Mąż pojechał z nim na pogotowie, bo z kolei ja mam znowu bolesne twardnienia... ostatnio po 2 dniach z nimi szyjka się rozmiekczyla Mam nadzieję że teraz nie zrobi się rozwarcie;(
No fakt, trochę nie wesoło, ale nie martw się na zapas - tym sobie nie pomożesz. Co z synkiem, jak na pogotowiu?Ja też mam gorsze dni... wczoraj euforia po wygranej syna z przedszkola szybko opadła...synuś wrócił z gorączką 38 st...zachowywał się normalnie, więc nic nie podawałam. Do 17 już 38,6. Dałam na zbicie. O 22 znowu 38,7 i dreszcze..mówił że to boli siusiak i nogi...nad ranem około 5 znowu gorączką. Jak jest zbita to normalne dziecko, może kaszel trochę większy.. Bo on alergik więc kaszel i katar non stop. Mąż pojechał z nim na pogotowie, bo z kolei ja mam znowu bolesne twardnienia... ostatnio po 2 dniach z nimi szyjka się rozmiekczyla Mam nadzieję że teraz nie zrobi się rozwarcie;(
Mikasa7
Dziękuję... Nic jeszcze nie wiem, przed mezem 4 osoby....Mysle,że to nic poważnego, może jakieś przeziębienie. Ale ta gorączką i dreszcze mnie zaniepokojony, bo dreszczy nigdy nie miał. Myślałam, że może ospa bo ma kilka podejrzanych puszczy (Ale on skóry na rękach nigdy gładkich nie miał. ) no ale nic się z nimi nie stało przez noc więc ospa chyba odpada... No nic, zobaczymy. Moje bóle po nospie forte trochę ustały.No fakt, trochę nie wesoło, ale nie martw się na zapas - tym sobie nie pomożesz. Co z synkiem, jak na pogotowiu?
reklama
Agatka29
Nie pomogę mam sam pessar a ty w którym tygodniu i jaka masz szyjke?Dziewczyny Kochane mam pytanie.. w poniedziałek albo wtorek maja mi założyć szew w znieczuleniu ogólnym.. od tygodnia mam pessar i dobrze mi z nim.. czy podczas tego zabiegu na szew założą mi pessar od razu czy trzeba bedzie jakiś czas odczekać żeby móc ten pessar założyć ?
Podziel się: