Jak wszędzie i jak w każdej profesji są ludzie z powołania i ludzie interesu. W moim mieście lekarka zawiadująca oddziałem potrafiła odmówić cc kobiecie której się to należało jak psu kość a za kasę ogarniała już innym cc. Szkoda gadać...
reklama
Mi tez ciagle coś dolega, ciągnie, boli, rozpiera; leze i nic wiecej zrobic nie mogeA mnie coś dzisiaj brzuszek ciągnie tak dziwnie do dołu więc lezakuje jak najwięcej. Mam wrażenie jakby mi się rozpychal brzuch od środka
Po kolejnym miesiącu w szpitalu wyszłam do domku. Założyli mi pessar dodatkowo. Jest 32 tydzień 2 dzień. Musimy dotrwać do 37 tygodnia@Supermami a u Ciebie co słychać ? W domku jesteś czy już w szpitalu ? I który już tydzień leci ?
Agatka29
Fanka BB :)
Ale leżysz cały czas ?Po kolejnym miesiącu w szpitalu wyszłam do domku. Założyli mi pessar dodatkowo. Jest 32 tydzień 2 dzień. Musimy dotrwać do 37 tygodnia
Dziewczyny jak często chodźcie do lekarza? Bo z tego co tu widzę to nam wrażenie że co 2 tygodnie. Ja mam przyjść na kolejną kontrolę dopiero za 3... Przy czym termin wizyty nie wyznaczal lekarz, tylko położna. I teraz się trochę martwię że tak późno ta wizyta
Mikasa7
Ja mam wużyty co miesiąc. ..u lekarza na NFZ. Teraz dr się przestraszył, kazał przyjść po 2 tyg,żeby zmierzyć szyjkę i w razie co pobrać posiew i na szew- ale ta wizyta juz prywatnie... bo na NFZ nie ma miejsc. I mam się cieszyć, że wizyty na NFZ mam co miesiąc.Dziewczyny jak często chodźcie do lekarza? Bo z tego co tu widzę to nam wrażenie że co 2 tygodnie. Ja mam przyjść na kolejną kontrolę dopiero za 3... Przy czym termin wizyty nie wyznaczal lekarz, tylko położna. I teraz się trochę martwię że tak późno ta wizyta
kluseczka89
to w zależnosci od stanu szyjki itd lekarz uwzględnia wszystkie możliwe opcje i wyznacza termin wizyty. Ja mam np. co 2 tyg wizyty, ostatnio powiedział, że jest w miare ok i zebym przyszla za 3 tyg, ale umowilam sie za 2.5 tyg..bo troche jestem spokojniejsza jak częściej mnie kontroluje. Który tydz u Ciebie?Dziewczyny jak często chodźcie do lekarza? Bo z tego co tu widzę to nam wrażenie że co 2 tygodnie. Ja mam przyjść na kolejną kontrolę dopiero za 3... Przy czym termin wizyty nie wyznaczal lekarz, tylko położna. I teraz się trochę martwię że tak późno ta wizyta
reklama
U mnie 30 tydzień. Na wizycie byłam w poniedziałek. Szyjka zamknięta 2,85 cm.Ja co dwa tyg na kontrolę, który tydz u Ciebie? Może wszystko jest oki i nie trzeba częściej?
Podziel się: