Ja dziś 26+1tc;leżę już albo dopiero 9 tygodni; tydzień temu szew trzymał, szyjka 23 mm zamknięta; następna wizyta za tydzień; mam pytanie do tych z Was ze szwem i nakazem leżenia z możliwością WC: czy posiłki też spożywacie na leżąco? Pozdrawiam!
reklama
Muszę męża poprosić żeby mi leżak wyniósł,i też więcej na dworze będziemy ! Ale męża jak na złość od 3 dni prawie w domu nie ma ;/
Emilka a u Ciebie który tydzień?
U mnie 32t5d. Czekam na 34. A potem na 36. i bede taka szczęśliwa. Powoli zaczynam kompletowac wyprawke. Maz dzis kupil materac do lozeczka. Ja kilka rzeczy do torby na poród i jakos tak mija dzień za dniem
Nalia91
Fanka BB :)
Mamy identyczny wiek ciazawyJa dziś 26+1tc;leżę już albo dopiero 9 tygodni; tydzień temu szew trzymał, szyjka 23 mm zamknięta; następna wizyta za tydzień; mam pytanie do tych z Was ze szwem i nakazem leżenia z możliwością WC: czy posiłki też spożywacie na leżąco? Pozdrawiam!
Nalia91
Uuu, to u Ciebie już bliżej niż dalej. SuperU mnie 32t5d. Czekam na 34. A potem na 36. i bede taka szczęśliwa. Powoli zaczynam kompletowac wyprawke. Maz dzis kupil materac do lozeczka. Ja kilka rzeczy do torby na poród i jakos tak mija dzień za dniem
Agatka29
To już mało zostało jeszcze 4 tyg i jesteście bezpieczni! Od kktóreg tyg miałaś problem z szyjka i czy masz pessar? Lub szew? Jaki tryb zyciaU mnie 32t5d. Czekam na 34. A potem na 36. i bede taka szczęśliwa. Powoli zaczynam kompletowac wyprawke. Maz dzis kupil materac do lozeczka. Ja kilka rzeczy do torby na poród i jakos tak mija dzień za dniem
kluseczka89
Dziewczyny u mnie t24d4, bede leżeć grzecznie, może sie nie obniży więcej☺ Taką mam nadzieje.., kurcze czego te szyjki nasze są takie kiepskie..
Mamy identyczny wiek ciazawy
Agatka29
Dokladnie i jeszcze taki strach nam napędzają!!Dziewczyny u mnie t24d4, bede leżeć grzecznie, może sie nie obniży więcej☺ Taką mam nadzieje.., kurcze czego te szyjki nasze są takie kiepskie..
To już mało zostało jeszcze 4 tyg i jesteście bezpieczni! Od kktóreg tyg miałaś problem z szyjka i czy masz pessar? Lub szew? Jaki tryb zycia
Od 24. tc.mialam skurcze, rozwarcie na opuszek i w 26.t pessar. Tryb oszczedzajacy sie.
reklama
G_Dominika
Ja żartuję, że po to by mąż w końcu ogarnął, co to szyjka macicy Bo mój przed kilkunastoma tygodniami nie wiedział, że coś takiego istniejekurcze czego te szyjki nasze są takie kiepskie..
Podziel się: