Jak to jest z tym rozwarciem? Macie rozwarcie szyjki a pomimo to szyjka jest dalej zamknięta? U mnie na odwrót szyjki praktycznie brak, tylko tyle co sam szewOd 24. tc.mialam skurcze, rozwarcie na opuszek i w 26.t pessar. Tryb oszczedzajacy sie.
reklama
wojtyśka
Fanka BB :)
Mój gin skierował mnie do szczecina na Pomorzany z powodu obciazonego wywiadu, podejrzewał niewydolosc szyjki macicy . Jednak w klinice nie zdecydowali się na założenie szwu, stwierdzili że poprzednia ciąża zakończyła się przedwcześnie 26tc że względu na infekcje bakteryjną, ktora spowodowała rozwarcie i skurcze. Sama nie wiem co myśleć , co lekarz to opinia.
Lovi23
U mnie pierwsza ciąża zakończona w 24tc , prawdopodobnie przez bakterie. Druga ciąża ze szwem - poród 39tcMój gin skierował mnie do szczecina na Pomorzany z powodu obciazonego wywiadu, podejrzewał niewydolosc szyjki macicy . Jednak w klinice nie zdecydowali się na założenie szwu, stwierdzili że poprzednia ciąża zakończyła się przedwcześnie 26tc że względu na infekcje bakteryjną, ktora spowodowała rozwarcie i skurcze. Sama nie wiem co myśleć , co lekarz to opinia.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Agatka29
A czy to rozwarcie na opuszek się powiększało ?ja też mam tak mi powiedzieli w szpitalu ,czekam na wizytę w środę co powie mój lekarz ? W szpitalu stwierdził że u wielorodki to normalne ,? ;/A ja się bojeOd 24. tc.mialam skurcze, rozwarcie na opuszek i w 26.t pessar. Tryb oszczedzajacy sie.
Agatka29
Ja mam szyjkę 2,4 zamknięta ale niby przepuszcza na opuszekJak to jest z tym rozwarciem? Macie rozwarcie szyjki a pomimo to szyjka jest dalej zamknięta? U mnie na odwrót szyjki praktycznie brak, tylko tyle co sam szew
Nalia91
Ja biorę lactovaginal i doustnie lacibios Femina i jest ok. Na ostatniej biocenozie miałam dużo pałeczek kwasu mlekowego.Czy stosowalyscie moze jakiś probiotyk dopochwowy? Ktory polecacie? Lekarz mi kazał brać kilka dni ale nie powiedział który dokładnie.
Nalia91
Ja mam zamknięta, twarda, dodatkowo ma 3-3.5cm, więc mieści się jeszcze w normie, ale muszę się oszczędzać, bo miała 4cm.Jak to jest z tym rozwarciem? Macie rozwarcie szyjki a pomimo to szyjka jest dalej zamknięta? U mnie na odwrót szyjki praktycznie brak, tylko tyle co sam szew
reklama
Agatka29
Niw ja tylko stisuje co 3 dni globulka clitrimazolumCzy stosowalyscie moze jakiś probiotyk dopochwowy? Ktory polecacie? Lekarz mi kazał brać kilka dni ale nie powiedział który dokładnie.
Podziel się: