reklama
G_Dominika
Fanka BB :)
G_Dominika
Głowa do góry! Nie martw się na zapas. Poczekaj, co powie lekarz!Ech martwię się, zawsze przy aplikacji luteiny czuje szyjkę, od kilku dni nie, albo jej nie ma, albo jest już mega miękka
kluseczka89
a
albo jest dość wysoko, ze możesz jej nie czuć nie martw sie, wszystko bedzie dobrze ja mam jutro na kontrole szyjki, jestem dobrej myśli, ale zobaczymy. Odbieram jutro tez posiew w razie ewentualnego pessara lub szwu. Skurcze od wczoraj sie nasiliły, ale może tak ma być, przecież ta macica musi jakoś rosnąć..no zobaczymy..Ech martwię się, zawsze przy aplikacji luteiny czuje szyjkę, od kilku dni nie, albo jej nie ma, albo jest już mega miękka
Nalia91
Hej! Ja po wizycie, szyjka 3.4cm, zamknięta i zwarta. Wydłużyła się o 0.4cm generalnie, 26t0d, dziecko waży 960g, położone głową w dół, ziewalo akurat. Pan się śmiał, że bardzo zrelaksowane. Dostałam jeszcze Staveran na twardnienia, oczywiście zwolnienie, ale nie muszę już leżeć. Mogę chodzic na spacery (byle nie 5km) i raczej powoli, lekkie prace domowe, nie pochylać się ani nie trzymać rąk w górze.
kluseczka89
no widzisz, super, oby tak dalej a niunia jaka już duza, prawie 1kg!Hej! Ja po wizycie, szyjka 3.4cm, zamknięta i zwarta. Wydłużyła się o 0.4cm generalnie, 26t0d, dziecko waży 960g, położone głową w dół, ziewalo akurat. Pan się śmiał, że bardzo zrelaksowane. Dostałam jeszcze Staveran na twardnienia, oczywiście zwolnienie, ale nie muszę już leżeć. Mogę chodzic na spacery (byle nie 5km) i raczej powoli, lekkie prace domowe, nie pochylać się ani nie trzymać rąk w górze.
G_Dominika
super Zatem nie czułaś jej, bo była za wysoko spacery <3 cudownie!
reklama
Agatka29
Kochana a mi właśnie powoli ech... Oby jak najdłużej w dwupaku !! W środę nam wizyte i już odliczam dni ,pewnie będę się bala przed.. już się boje ...Nalia ja też trzymam mocno. Musi być dobrze. Agatka 28? Tak ci się marzyl gdzieś mi ta Twoja ciaza szybciej leci niż moja
Po wczorajszej konsultacji z diabetologiem wszystko oki stwierdziła ,że moje cukry nie są źle i tylko muszę zjeść późno kolację bo rano troszkę za wysokie, muszę to kontrolować parę dni i wejdze mi w nawyk pozna kolacja za 3 tyg kontroli
Podziel się: