Kurcze ciaza powinna być okresem radości a nie ciągłego strachu ja to szyjke miałam mierzona ostatnio w styczniu. Teraz to się na każdym badaniu boje żeby rozwarcie nie było większe a codziennie się boje skurczy za te 1.5 tyg sobie juz odpuszcze. Juz mi się tak strasznie chce do domu
reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Kochana już bliziutko !!! Musimy dać rade !! Który tydzień u Ciebie w szpitalu ? I ile masz rozwarcia ? Ale szyjka cały czas zamknięta ?Kurcze ciaza powinna być okresem radości a nie ciągłego strachu ja to szyjke miałam mierzona ostatnio w styczniu. Teraz to się na każdym badaniu boje żeby rozwarcie nie było większe a codziennie się boje skurczy za te 1.5 tyg sobie juz odpuszcze. Juz mi się tak strasznie chce do domu
Nalia91
Hehe, ja mam schize , że mam jakiś stan zapalny w organizmie i crp mi podskoczy robiłam co prawda 2 tygodnie temu i było 1.3 (norma do 5), ale nadal jakoś się tym martwię. poza tym ja muszę jakoś wychillować, bo non stop znajduje powód do zmartwienia zamiast się cieszyć ciąża...
Agatka29
Wow to ja nie robiłam crp i teraz pewnie na najbliższych badaniach zrobię, mam nadzieję że nic nie uuu w wyjdzie ;/Hehe, ja mam schize , że mam jakiś stan zapalny w organizmie i crp mi podskoczy robiłam co prawda 2 tygodnie temu i było 1.3 (norma do 5), ale nadal jakoś się tym martwię. poza tym ja muszę jakoś wychillować, bo non stop znajduje powód do zmartwienia zamiast się cieszyć ciąża...
Nalia91
Ja
Ja robiłam zawsze, żeby wykluczyć stan zapalny.Wow to ja nie robiłam crp i teraz pewnie na najbliższych badaniach zrobię, mam nadzieję że nic nie uuu w wyjdzie ;/
reklama
Podziel się: