reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
A stosujecie jakąś profilaktykę infekcji? U mnie póki co Trivagin do smarowania, Trivagin w kapsułkach - probiotyk. Chciałabym jeszcze coś dopochwowego. Polecicie coś?

Dziewczyny ja już drugi dzień coś kiepsko się czuję nie wiem czy mała zmieniła pozycję czy o co chodzi... Coś mnie tak zakuwa co jakiś czas z prawej strony w podbrzuszu, często robi się twarde wybrzuszenie z prawej strony koło żeberek(czy możliwe że to właśnie tam malutka się usadowiła?) zostało mi jeszcze tylko kilka dni do wizyty ale zaczynam się mocno stresować...

Dziewczyny ja już drugi dzień coś kiepsko się czuję nie wiem czy mała zmieniła pozycję czy o co chodzi... Coś mnie tak zakuwa co jakiś czas z prawej strony w podbrzuszu, często robi się twarde wybrzuszenie z prawej strony koło żeberek(czy możliwe że to właśnie tam malutka się usadowiła?) zostało mi jeszcze tylko kilka dni do wizyty ale zaczynam się mocno stresować...
Mój mały ostatnio na wizycie się tak wypychal i tez mnie tak prawa strona podbrzusza kłuła... I tak ze dwa dni i dr powiedziała że to ucisk małego i (a w nocy to kłuło tak mega przez chwilę to powiedziała że można wziąć no spe dodatkowo)

Cześć dziewczyny,
Ten wątek bardzo mi pomógł, kiedy leżałam na kanapie ze skróconą szyjką. Trzymam kciuki za jak najdłuższe pobyty waszych maluszków w brzuchach.
Mam do oddania Luteinę dopochwową 50 mg, półtorej opakowania, czyli jakieś 45 tabletek, ważna do 05.2018, może którejś z Was się przyda? Mieszkamy Warszawa-Wola, jakby ktoś był z Warszawy, to mogę podrzucić.

reklama
Ja po wizycie. Szyjka trzyma, czyli ostatnie skurcze na nia nie wpłynęły. Uff :) leżakuje dalej, ale chociaż po domu nieco sie pokrece.
Za to dziecko co lekarz, to mniejsze. W ciagu 3 tygodni miałam 3 usg i różnica 300g, przy czym dzis wyszła najmniejsza. Ciekawe, jaka sie urodzi :)
Dobrego tygodnia dziewczyny!!!

Do góry