Lovi23
Fanka BB :)
To już całkiem [emoji13] bardzo drogo.Ja płacę 65 zl
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już całkiem [emoji13] bardzo drogo.Ja płacę 65 zl
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale zazdroszczę!!! Kochana dałaś radę 7 tyg z rozwarciem to te dwa tygodnie to dla ciebie "Pikuś"!Dzisiaj zaczełam 36 tydzień,jeszcze tydzień i będzie ciąża donoszona,a 2 tygodnie już całkiem z górki.Trzymajcie kciuki żebym jeszcze trochę wytrzymała
Mój mały ostatnio na wizycie się tak wypychal i tez mnie tak prawa strona podbrzusza kłuła... I tak ze dwa dni i dr powiedziała że to ucisk małego i (a w nocy to kłuło tak mega przez chwilę to powiedziała że można wziąć no spe dodatkowo)Dziewczyny ja już drugi dzień coś kiepsko się czuję nie wiem czy mała zmieniła pozycję czy o co chodzi... Coś mnie tak zakuwa co jakiś czas z prawej strony w podbrzuszu, często robi się twarde wybrzuszenie z prawej strony koło żeberek(czy możliwe że to właśnie tam malutka się usadowiła?) zostało mi jeszcze tylko kilka dni do wizyty ale zaczynam się mocno stresować...