Czyli z zycia wzięteDziewczyny, jak tak czytam co u Was, to jakbym o własnym życiu słuchała. Normalnie przedziwne ;D zabawy ze starszakami, pomoc mamy, mąż wyleciał w delegację, przetarte łokcie, obolałe biodra, kłucie i skurcze na noc... Hihihi jakbyśmy się w realu spotkały to by nam się buzie nie zamykały i ciągle by było "Hej! Ja mam tak samo!" ;D
reklama
Lovi23
Fanka BB :)
Dlaczego beznadziejnie?Dzisiaj moja bratowa urodzila coreczke,wlasnie się dowiedziałam przed chwila.Ja dokładnie urodziłam 18 moja Livie,Boze jak zdarzenia się na siebie nakladaja.Przyslala mi teraz zdjecie.Beznadziejnie się czuje,do tego przy dziecku udaje usmiechnieta..
madziarakr
Aktywna w BB
Kochane czy stosujecie cos profilatycznie przeciw zakazeniu drog moczowych?pytam bo wczoraj otrzymalam wyniki i pojawily sie jakies nieliczne leukocyty i zastanawiam sie czy cos sie nie rozkręca .Staram sie pic duzo wody ale, ale to chyba nie wiele pomaga, bo wczesniejsze wyniki mialam idealne.Z drugiej strony moze ze duzo.pije to leukocyty sa nieliczne.Sama nie wiem.Dzisiaj jak bede na wizycie to zobacze co na to powie lekarz.
Lovi23
Ale fajnie [emoji16]Mój syn ma 10 lat więc dajemy radę dziewczyny zobaczcie co udało mi sie nagrać krótkie.
Moja wczoraj tak szalala , a ja się przygladalam, a jak mi się przypomniało że może bym nagrała to było koniec tańców w brzuchu [emoji1] no cóż
madziarakr
Aktywna w BB
Ale super!!!! Swietna pamiatka bedzieMój syn ma 10 lat więc dajemy radę dziewczyny zobaczcie co udało mi sie nagrać krótkie.
Evelina87r
Boziuuuu jakie to cuuuudne!!!Mój syn ma 10 lat więc dajemy radę dziewczyny zobaczcie co udało mi sie nagrać krótkie.
lienka
no ja się musiałam napolować ! Ale że zajęć w pozycji horyzontalnej za dużo nie mam więc....Ale fajnie [emoji16]
Moja wczoraj tak szalala , a ja się przygladalam, a jak mi się przypomniało że może bym nagrała to było koniec tańców w brzuchu [emoji1] no cóż
Z tym piciem wody tez mi tak mówiono i żeby nie glaskac i nie dotykać brzucha to już od dawna mam zakaz:-((Wiecie co mi dzis polozna powiedziala ze trzeba pic duuuuzo wody bo skurcze mogą tez byc z odwodnienia. Do tego jak wstajemy to poooowoli. Jesli z plecow to najpierw na bok potem schodzą nogi a potem rękami odpychamy tułowie i dopiero wstajemy. Powiedziala ze przy szybkich ruchach brzuch sie wlasnie stawia. I zero dotykania, glaskania brzucha.
Ja takie" kamienie " odczuwam po poludniu glownie jak siedzę.
reklama
lienka
bakteryjek brak? ..ja kupiłam w aptece sok z żurawiny i popijałam. Raz wyszły mi bakterie norma do 300 a ja nialam 1000 !!! Szybki posiew i czysto! Musiałam zanieczyscic próbkę...zawsze sie trzeba umyć po nocy i oddać dopiero mocz ..stresa miałamKochane czy stosujecie cos profilatycznie przeciw zakazeniu drog moczowych?pytam bo wczoraj otrzymalam wyniki i pojawily sie jakies nieliczne leukocyty i zastanawiam sie czy cos sie nie rozkręca .Staram sie pic duzo wody ale, ale to chyba nie wiele pomaga, bo wczesniejsze wyniki mialam idealne.Z drugiej strony moze ze duzo.pije to leukocyty sa nieliczne.Sama nie wiem.Dzisiaj jak bede na wizycie to zobacze co na to powie lekarz.
Podziel się: