reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Kochane czy stosujecie cos profilatycznie przeciw zakazeniu drog moczowych?pytam bo wczoraj otrzymalam wyniki i pojawily sie jakies nieliczne leukocyty i zastanawiam sie czy cos sie nie rozkręca .Staram sie pic duzo wody ale, ale to chyba nie wiele pomaga, bo wczesniejsze wyniki mialam idealne.Z drugiej strony moze ze duzo.pije to leukocyty sa nieliczne.Sama nie wiem.Dzisiaj jak bede na wizycie to zobacze co na to powie lekarz.
Podjadam garść żurawiny dziennie. I sporo wody z cutryną do "przeplukiwania" (+/- 2litry) Od tego czasu bakterie przestaly się pokazywac.

Ja też codziennie pije wodę z cytryną, a wieczorem herbatę z cytryną. Chyba dzięki temu udaje mi się uniknąć bakterii w moczu , a może też i przeziębienia ;)

Byłam u lekarza bo ciągle bóle okresowe i niedobrze. Ja juz na niego nie mam sily. Mdlosci mam całą ciążę. Zawsze mu to powtarzam to dziś łaskawie obejrzał mi wątrobę i stwierdził że jest uszkodzona. Nie mam woreczka. I jest straszny ucisk na nia. Kazał zrobić w pt ktg w szpitalu o przyjść do niego z opisem bo będzie miał dyżur. Jeśli wyjdzie coś nie tak to trzeba będzie rozwiązać ciaze. A to dopiero 35tc3d. Nawet na szyjke nie spojrzal. Dzisiaj jeszcze poklocilam się z mama i teraz stawia mi się brzuch co parę minut. Poczekam czy się uspokoi. Do tego boli krzyż.

Byłam u lekarza bo ciągle bóle okresowe i niedobrze. Ja juz na niego nie mam sily. Mdlosci mam całą ciążę. Zawsze mu to powtarzam to dziś łaskawie obejrzał mi wątrobę i stwierdził że jest uszkodzona. Nie mam woreczka. I jest straszny ucisk na nia. Kazał zrobić w pt ktg w szpitalu o przyjść do niego z opisem bo będzie miał dyżur. Jeśli wyjdzie coś nie tak to trzeba będzie rozwiązać ciaze. A to dopiero 35tc3d. Nawet na szyjke nie spojrzal. Dzisiaj jeszcze poklocilam się z mama i teraz stawia mi się brzuch co parę minut. Poczekam czy się uspokoi. Do tego boli krzyż.
kurcze no przykro...najwazniejsze zebys była pod kontrolą lekarską teraz..dzidzia pewnie ma sie dobrze już ponad 35t . Trzymam kciuki..mama się nie przejmuj nic nie jest wazniejsze niz Ty i dziecko!

reklama
Wspolczuje Ci stresu,ale nie przejmuj się jesteś już daleko.Mysle,ze to już taki tydzień ,ze wszystko dobrze będzie z maleństwem.Ja tez się ostatnio zestresowałam ,nie chciało przejść dwa dni,mialam bole brzucha i bol kregoslupa,lekarz dal mi zastrzyk rozkurczowy.Trzymam za Was mocno kciuki..

Do góry