Bo ja ja chwile potem pochowałam.Dlaczego beznadziejnie?
reklama
Ja mam globulki robione w aptece .Nystatyna ,maslo kakaowe i jeszcze jakiś jeden składnik ,nie pamiętam nazwy.Kochane czy stosujecie cos profilatycznie przeciw zakazeniu drog moczowych?pytam bo wczoraj otrzymalam wyniki i pojawily sie jakies nieliczne leukocyty i zastanawiam sie czy cos sie nie rozkręca .Staram sie pic duzo wody ale, ale to chyba nie wiele pomaga, bo wczesniejsze wyniki mialam idealne.Z drugiej strony moze ze duzo.pije to leukocyty sa nieliczne.Sama nie wiem.Dzisiaj jak bede na wizycie to zobacze co na to powie lekarz.
Lovi23
Fanka BB :)
A w którym tygodniu urodziłas?Bo ja ja chwile potem pochowałam.
W 37A w którym tygodniu urodziłas?
Lovi23
Aha. Przepraszam, że takie pytania zadaje Ale też straciłam wcześniaka z 24tc. Myślałam, że może też był u Ciebie związek z niewydolna szyjka
Przytulam :*
Aha. Przepraszam, że takie pytania zadaje Ale też straciłam wcześniaka z 24tc. Myślałam, że może też był u Ciebie związek z niewydolna szyjka
Przytulam :*
Mi tez przykro z powodu Twojej straty..U mnie podejrzewają,ze była to infekcja.Problemy z szyjka to wlasnie przez te wywoływane porody.dopiero przy tej ciąży okazało się,ze mam niewydolność.
Futuremummy00
Zaangażowana w BB
Trzymajcie za mnie kciuki jutro.Idę do ginekologa i zobaczę co i jak,oby dzidziuś chociaż z 1800 g ważył
Futuremummy00
Zaangażowana w BB
Ale fajneBoziuuuu jakie to cuuuudne!!!
Dżuls89
WOW ale Ci się udało harce uchwycić to nasz hit na dziś ;DMój syn ma 10 lat więc dajemy radę dziewczyny zobaczcie co udało mi sie nagrać krótkie.
reklama
Dżuls89
Mi niestety cyklicznie nawracają infekcje moczowe i ginekolog zalecił żebym profilaktycznie stosowała 1tabl Uroseptu przed snem. Brałam tak jakiś czas, do tej pory jest ok.Kochane czy stosujecie cos profilatycznie przeciw zakazeniu drog moczowych?pytam bo wczoraj otrzymalam wyniki i pojawily sie jakies nieliczne leukocyty i zastanawiam sie czy cos sie nie rozkręca .Staram sie pic duzo wody ale, ale to chyba nie wiele pomaga, bo wczesniejsze wyniki mialam idealne.Z drugiej strony moze ze duzo.pije to leukocyty sa nieliczne.Sama nie wiem.Dzisiaj jak bede na wizycie to zobacze co na to powie lekarz.
Podziel się: