reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Hej. Figowa i Jazka gratuluje. Zapraszam na rozpakowane z szyjkowego tematu. Zagladam tu co jakis czas i Was czytam. Pozdrawiam

relg8ribuyl9u9cq.png

relgx1hp9ifn41df.png

reklama
Dziewczyny brałyście może w ciąży polprazol 40? Boli mnie dziś okropnie żołądek, zarzyna że aż mnie zginą w pół. Lekarz zalecił polprazol przez 2-3 dni.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

A mi zalecił ale na razie nie wsielam. Skłaniam się bardziej do nitrofurazydu. Na szczęście jutro wizyta.

reklama
Wczoraj byłam na wizycie i nie mogę się po niej pozbierać. Szyjka w sumie bez zmian 26 mm ale lekarz miał inne zastrzeżenia. Stwierdził, że mały słabo przybiera waży 2420 (35t i 1 d),4 tygodnie temu ważył 1680. Dodatkowo twierdzi, że mało wód płodowych afi-11 i że coś nie tak z przepływami. Porównywałam wyniki z córci z przed kilku lat i były bardzo podobne i wtedy było wszystko ok. Kazał zrobić za tydzień ktg, umowilam się na jutro i będę chodziła po 2-3 dni i z
a dwa tygodnie do kontroli. Jak coś to wyśle na indukcję porodu. Dodatkowo idę do innego lekarza na USG bo już sama nie wiem. Może któraś z Was na wyniki przepływów do porównania albo ma na nich jakieś normy?

Do góry