reklama
Merlie123
Zaangażowana w BB
24 i 4 dni wiec jeszcze sporo zostalo
Ale wiecej niż połowa blizej niz dalej..
Jouliettka
Fanka BB :)
Jazda gratulacje! Dużo zdrowia dla Was dziewczyny [emoji4]
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
figowa mama
Fanka BB :)
Ja też gratuluję. Szczególnie braku cięcia.Dziękuję Kochane
O nas wszyscy z personelu mówią "to ten duzy" :-) a pomyśleć, że pierwsze, kilo mniejsze rodziłam z tak dużym nacięciem. Na szczęście u mnie kolejne porody idą lepiej. Choć jakby to był pierwszy to bym powiedziała, nigdy więcej dzieci....
Jazka, jak Wam idzie karmienie i waga? Bo u nas rozne problemy typu maly woli spac z cycem niz pic. No i spadek wagi juz zaliczamy. Mam nadzieje,ze bedzie szybko wracac, bo juz czuje napelniajace sie piersi ;-)
Od początku mówiłaś, że urodzimy razem! ;-)
Mała weźmie dwa razy pociągnie i odwraca głowę przy czym jest godna bo szuka jedzenia. To samo było z synem na pierś miał odruch wymiotny a po tygodniu pokarm zaczął zanikaćJa też gratuluję. Szczególnie braku cięcia.
O nas wszyscy z personelu mówią "to ten duzy" :-) a pomyśleć, że pierwsze, kilo mniejsze rodziłam z tak dużym nacięciem. Na szczęście u mnie kolejne porody idą lepiej. Choć jakby to był pierwszy to bym powiedziała, nigdy więcej dzieci....
Jazka, jak Wam idzie karmienie i waga? Bo u nas rozne problemy typu maly woli spac z cycem niz pic. No i spadek wagi juz zaliczamy. Mam nadzieje,ze bedzie szybko wracac, bo juz czuje napelniajace sie piersi ;-)
Od początku mówiłaś, że urodzimy razem! ;-)
reklama
Podziel się: