Kindziorek
Fanka BB :)
Madzien wspolczuje tych boli. Mam nadzieję, że na dniach Ci się sytuacja rozwinie i bedzie po wszystkim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzien oj biedna Ty. Ale może to już dziś. Trzymam kciuki aby w końcu ruszyło na dobreHej dziewczyny. Co za noc jestem wykonczona normalnie mam ochotę plakac. Skurcze mialam pare h i mocne regularne. Juz nawet poszlam sie kąpac , ogolic i wgl . Bylam pewna w 99 % ze to dzis. W koncu 2 porod to tez wiem jak to ma wygladac.
I co ? W srodku nocy skurcze staly sie nie regularne . Rano na chwile ich nie bylo . A teraz znowu sie zaczyna [emoji111]
To jest nie mozliwe ja sie wykoncze . Normalnie juz sie nie chwale ze cos sie dzieje bo zapeszam. Hahah odezwe sie jak mnie na porodowke przyjma ze skurczami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
To moje dziecię cos nie zdecydowane. Chyba mu wygodnie tam.
Dobra ide sie polozyc znowu boli jak cholera[emoji29][emoji29]
Ja bym zbadala poziom magnezu . To kosztuje grosze . A zobaczysz mniej wiecej ile go maszDziewczyny mam do Was pytanie. Biorę codziennie 3×2 tabletki aspargin i od dwóch dni jeszcze 2×1 tabletkę magne b6. W ciągu tygodnia drugi raz zdarzyło się, że nad ranem zaczął mnie łapać skurcz łydki, ale szybka zmiana pozycji u masaż łydki pomogły. Miałyście też skurcze łydek biorąc tak duże dawki magnesu?
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Aga. Mi się płakać chce. Po ponad miesiącu w szpitalu. Home sweet home . I co najważniejsze dziecko zdrowe. Choć przed nami cała lista poradni, ale wierzę że będzie dobrze. Modlilam się o to.
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Marcysia,
Czyli wreszcie nadszedł ten dzień
Strasznie fajnie i nie martw się, wszystko się ułoży ! U mnie nawet jeszcze nie zaczął sie remont, pewnie wrócę do strasznego bałaganu...nie martwię się tym wcale bo to i tak będzie lepsze niż szpital
Kathleen a u Ciebie jak sytuacja? Jak karmienie? Jak malutki?