reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Madzien wspolczuje tych boli. Mam nadzieję, że na dniach Ci się sytuacja rozwinie i bedzie po wszystkim

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

reklama
Hej dziewczyny. Co za noc jestem wykonczona normalnie mam ochotę plakac. Skurcze mialam pare h i mocne regularne. Juz nawet poszlam sie kąpac , ogolic i wgl . Bylam pewna w 99 % ze to dzis. W koncu 2 porod to tez wiem jak to ma wygladac.
I co ? W srodku nocy skurcze staly sie nie regularne . Rano na chwile ich nie bylo . A teraz znowu sie zaczyna [emoji111]
To jest nie mozliwe ja sie wykoncze . Normalnie juz sie nie chwale ze cos sie dzieje bo zapeszam. Hahah odezwe sie jak mnie na porodowke przyjma ze skurczami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
To moje dziecię cos nie zdecydowane. Chyba mu wygodnie tam.
Dobra ide sie polozyc znowu boli jak cholera[emoji29][emoji29]
Madzien oj biedna Ty. Ale może to już dziś. Trzymam kciuki aby w końcu ruszyło na dobre

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam do Was pytanie. Biorę codziennie 3×2 tabletki aspargin i od dwóch dni jeszcze 2×1 tabletkę magne b6. W ciągu tygodnia drugi raz zdarzyło się, że nad ranem zaczął mnie łapać skurcz łydki, ale szybka zmiana pozycji u masaż łydki pomogły. Miałyście też skurcze łydek biorąc tak duże dawki magnesu?

Dziewczyny mam do Was pytanie. Biorę codziennie 3×2 tabletki aspargin i od dwóch dni jeszcze 2×1 tabletkę magne b6. W ciągu tygodnia drugi raz zdarzyło się, że nad ranem zaczął mnie łapać skurcz łydki, ale szybka zmiana pozycji u masaż łydki pomogły. Miałyście też skurcze łydek biorąc tak duże dawki magnesu?

Ja bym zbadala poziom magnezu . To kosztuje grosze . A zobaczysz mniej wiecej ile go masz
[emoji4]

Jouliettka ja takich skurczy nie miałam ale za to w rękach łapalo mnie coś na zasadzie niespokojnych nóg. Ale kilka razy. Może byc tak że brakuje potasu i dopiero przy polaczeniu obydwu skurcze ustana

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Właśnie biorę aspargin i tam jest potas i magnes. Przy czym potasu jest dużo więcej niż magnesy

Aga. Mi się płakać chce. Po ponad miesiącu w szpitalu. Home sweet home . I co najważniejsze dziecko zdrowe. Choć przed nami cała lista poradni, ale wierzę że będzie dobrze. Modlilam się o to.

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Będzie wszystko dobrze! U nas tez co to nie miało być a mały po urodzeniu sam główkę trzyma; dziewczyny jestem w szoku bo mały nawet sam przytrzymuje butelkę; i się na stopkach podnosi tyłeczek do przewijania .. ja jestem w szoku i to kilkudniowe dziecko.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Marcysia,
Czyli wreszcie nadszedł ten dzień :)
Strasznie fajnie :) i nie martw się, wszystko się ułoży ! U mnie nawet jeszcze nie zaczął sie remont, pewnie wrócę do strasznego bałaganu...nie martwię się tym wcale bo to i tak będzie lepsze niż szpital ;)

Meeega gratulacje; bardzo się cieszę :)

reklama
Kathleen a u Ciebie jak sytuacja? Jak karmienie? Jak malutki?

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Dziecko aniołek spi i je; jedynie problem z karmieniem piersią mam bo jak jemu chce się jesc to jestem po odciągnięciu bo mam meeega nawały a on die złości bo jedzenie musi być natychmiast! Ale jest butla :) Wiec kompromis

Ja sama złe sie czuje ale wykorzystuje ze jest mama to wychodzimy a to wozka szukać a to do lekarzy z nim itp ale mówię Wam dramat jak boli ake zaciskam żeby i chodzę

Dziś umowilam się z Masazystka na te moje plecy itp

Do góry