reklama
hajmal
Fanka BB :)
Dzis koncze 19 tydzien,
Mam nadzieje ze sie nie rozejdzie i wytrzyma.
Mam leżeć ale moge wstawac po kanapke i do wc. Maz mowi ze moze gin mnie nastraszyl zebym faktycznie lezala, mam taka nadzieje. Jak dzis bolalo to brzuch mialam miekki, a dr mowil ze to najgrozniejsze przy skorczach. Dziekuje dziewczyny za pomoc i dobre slowo
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje ze sie nie rozejdzie i wytrzyma.
Mam leżeć ale moge wstawac po kanapke i do wc. Maz mowi ze moze gin mnie nastraszyl zebym faktycznie lezala, mam taka nadzieje. Jak dzis bolalo to brzuch mialam miekki, a dr mowil ze to najgrozniejsze przy skorczach. Dziekuje dziewczyny za pomoc i dobre slowo
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kindziorek
Ja łapie zawieszki. Ktos coś do mnie mówi ja go słucham ale za chiny nie wiem o co chodzi, albo w ogóle nie chce mi się gadać.
Aga ja znalazłam fajny sklep z posciela (nikola).
Sa zestawy 2,3,5,8 i 9 elementowe jak nie pomylilam. Rozki, przescieradla, materace do lozeczka tez. No i nie są drogie.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Aga ja znalazłam fajny sklep z posciela (nikola).
Sa zestawy 2,3,5,8 i 9 elementowe jak nie pomylilam. Rozki, przescieradla, materace do lozeczka tez. No i nie są drogie.
Kindziorek
Dobranoc. Spokojnej nocy wszystkim, jak najmniej pobudek. Do jutra [emoji6]
AgaBabajaga
Hajmal,
Nie sadze żeby lekarz straszył cie bez powodu, jeśli to jest 2,5 mm w 19 tc to jest rzeczywiście cienko. Bo brzuch rośnie wiec blizna będzie robić się coraz cieńsza. Słuchaj lekarza, leż i nie napinaj brzucha, nie schylaj się i po prostu uważaj. Skurcze są groźne, ja je niestety mam.
Jak często nasz chodzić na kontrole usg ?
Ja chodziłam co tydzień zanim mnie w szpitalu zamknęli. Grneralnie to nie jest wesoła sytuacja ale przy odpowiednim postępowaniu jest duża szansa, ze wszystko będzie ok.
Nie sadze żeby lekarz straszył cie bez powodu, jeśli to jest 2,5 mm w 19 tc to jest rzeczywiście cienko. Bo brzuch rośnie wiec blizna będzie robić się coraz cieńsza. Słuchaj lekarza, leż i nie napinaj brzucha, nie schylaj się i po prostu uważaj. Skurcze są groźne, ja je niestety mam.
Jak często nasz chodzić na kontrole usg ?
Ja chodziłam co tydzień zanim mnie w szpitalu zamknęli. Grneralnie to nie jest wesoła sytuacja ale przy odpowiednim postępowaniu jest duża szansa, ze wszystko będzie ok.
Kindziorek
Witam ten brzydki szary dzień.....
AgaBabajaga
Witam i ja, u mnie również szaro, mokro,zimno i oblesnie za oknem...
noc z kilkoma pobudkami ale na razie przynajmniej nie boli mnie brzuch, wczoraj cały dzień mnie bolał i bałam się, ze to się rozkręci...
Oby kolejny dzień szybko minął
noc z kilkoma pobudkami ale na razie przynajmniej nie boli mnie brzuch, wczoraj cały dzień mnie bolał i bałam się, ze to się rozkręci...
Oby kolejny dzień szybko minął
hej Dziewczyny, pisze, bo juz jestem zdesperowana. Maly od tyg ma jazdę od rana do po południa. Prezy sie, jęczy, podkula nóżki i macha raczkami, no i ryczy. Zmieniłam mleko na antykolkowe i przecowzaparciowe. Brzuch ma raczej miekki. Daje espumisan, odbijam podczas posiłki, masuje brzuch, kładę termofor, nic nie pomaga. Mam skierowanie na badanie ogólne kalu, ale on robi kupe co dwa dni i to wieczorem, jal lab juz jest zamknięte. Moze cos poradzicie, bo pediatra troche zignorował sprawę, a on nie spi cale dnie, no i płacze. Najlepiej ciagle na rękach. Ja juz psychicznie wysiadam nie mam siły po prostu... I cierpliwości juz mi zaczyna brakować.
marcysia_mati
Dzien doberek. U mnie slonecxko swieci,co zapowiada dobry dzien. Biodra bola mnje w nocy coraz bardziej i przekrecam sie co 5 monut w nocy a przez to boli mnie brzus. Niech ten czas jakos zleci bezbolesnie
Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
AgaBabajaga
Agula,
U nas tak było, pisałam ci. Tylko trwało to przez cała dobę, nie ustepiwalo. Lataliśmy z młodym po lekarzach, była olewka. Wreszcie trafiliśmy na mądra pediatrę, jest z nami do dziś. Stwierdziła, ze to może być skaza białkowa- alergia na białko mleka krowiego, bardzo częste. Dostaliśmy mleko na receptę- hydrolizat ( nutramigen, potem bebilon pepti) Pomoglo, stopniowo się wyciszyło. Młody fo 4 roku życia nurt operował nabiału, potem mu przeszło.
Może to pi prostu niedojrzały układ pokarmowy, my próbowaliśmy najpierw takiego leku co nazywał się debridat. Niektórym pomagał, nam nie...
Znajdź dobrego pediatrę, to podstawa.
Wiem jak to wykancza i psychicznie i fizycznie...trzymaj się
U nas tak było, pisałam ci. Tylko trwało to przez cała dobę, nie ustepiwalo. Lataliśmy z młodym po lekarzach, była olewka. Wreszcie trafiliśmy na mądra pediatrę, jest z nami do dziś. Stwierdziła, ze to może być skaza białkowa- alergia na białko mleka krowiego, bardzo częste. Dostaliśmy mleko na receptę- hydrolizat ( nutramigen, potem bebilon pepti) Pomoglo, stopniowo się wyciszyło. Młody fo 4 roku życia nurt operował nabiału, potem mu przeszło.
Może to pi prostu niedojrzały układ pokarmowy, my próbowaliśmy najpierw takiego leku co nazywał się debridat. Niektórym pomagał, nam nie...
Znajdź dobrego pediatrę, to podstawa.
Wiem jak to wykancza i psychicznie i fizycznie...trzymaj się
Podziel się: