reklama
Justyna33.84
Fanka BB :)
Dziewczyny chyba Agatka musi Was zaprosic. Ja juz jestem
Agata1010
@AgaBabajaga jak się czujesz? Puściło Cie trochę po kroplówce ?
marcysia_mati
No wlasnie. Aga. Jak w tym szpitalu. Wypoczywasz? Czy jakieś zaawansowane dyskusje trwają ze wspollokatorkami że nic nie piszesz,?
AgaBabajaga
Może i trochę skurcze odpuściły ale nie całkowicie. Raz na jakies 2 godziny skurcz jest, no się w piątek to miałam co 3 minuty wiec jest lepiej. Tylko strasznie się czuje po tym leku, serce wali, puls ciagle wysoki i cała sie trzęsę.
Współlokatorki fajne tylko kurcze wlasnie jednej wody odeszły i ja wiozą na porodowke a to 25 tydzień
Biedna w stresie
Współlokatorki fajne tylko kurcze wlasnie jednej wody odeszły i ja wiozą na porodowke a to 25 tydzień
Biedna w stresie
Justyna33.84
O kurde to wspòłczuje tej biednej dziewczynie.
Dobrze Aga, ze skurczy masz mniej , powoli wszystko wroci do normy.
Bylam dzis na dworzu na lezaku w kurtce i pod kocem ok.godziny, ale zimnica i wrocilam do domu. Jestem tak obolala dzis ze caly brzuch na dole mnie boli. Synek dal czadu.
Aga 3maj sie i wracaj do zdrowia
Jutro juz maj - huraaa
Dobrze Aga, ze skurczy masz mniej , powoli wszystko wroci do normy.
Bylam dzis na dworzu na lezaku w kurtce i pod kocem ok.godziny, ale zimnica i wrocilam do domu. Jestem tak obolala dzis ze caly brzuch na dole mnie boli. Synek dal czadu.
Aga 3maj sie i wracaj do zdrowia
Jutro juz maj - huraaa
marcysia_mati
Aga. No to straszne 25 tc to ktuszynka, oby odratowali. A wiesz kiedy Cie wypuszcza? Czy może już będą chcieli zostawić Ciebie do końca? Trzymaj się dzielnie i postaraj się wypiczywac :*
figowa mama
Agata, mozesz mi powiedziec, czy ze szwem mialas tak,ze Cie tam w srodku bardzo bolalo, tak,ze przy robieniu kroku strasznie kluje. Bo mnie tak kolo 17 zaczelo, zw nie moglam przejsc kawalka, bo za kazsym krokiem ten bol. Od razu mokro mi sie zrobilo, ale tylko wodnisty sluz, taki normalny, tylko wiecej. Doszlam, usiadlam, myslalam,ze pezeszlo, a jak wstalam do lazienki to znowu. Ja dzis znow miewam skurcze. Nie liczylam, ile, ale nie sa bolesne, tylko troszeczke i nie regularne. Nie chce panikowac, wole myslec,ze jest wszystko ok.
Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
AgaBabajaga
Marcysia,
nic nie wiem, wiesz jak jest w szpitalu z dowiedzeniem się czegokolwiek. Nie chce tu zostac, wole wyjść teraz i potem lezec od tego 32 tc w tym szpitalu gdzie mój lekarz pracuje. Oby tak było.
A ta dziewczynach nie ma skurczy tylko te wody, wiec może dostanie jakies leki i wróci na patologie. Rzeczy kazali jej zostawić wiec może nie będzie dramatu.
A ty Marcysia jak się czujesz?
nic nie wiem, wiesz jak jest w szpitalu z dowiedzeniem się czegokolwiek. Nie chce tu zostac, wole wyjść teraz i potem lezec od tego 32 tc w tym szpitalu gdzie mój lekarz pracuje. Oby tak było.
A ta dziewczynach nie ma skurczy tylko te wody, wiec może dostanie jakies leki i wróci na patologie. Rzeczy kazali jej zostawić wiec może nie będzie dramatu.
A ty Marcysia jak się czujesz?
Podziel się: