reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Kochane spróbujmy z grupą na facebooku. żeby ją założyć muszę dodać przynajmniej jedną osobę w prywatnych wiadomościach przeslę Wam link do swojego profilu. napiszcie do mnie albo mnie zaproście do znajomych. później już będzie łatwiej jak grupa zostanie utworzona bo będzie można poprosić o dołączenie do grupy na fb. Zobaczymy jak to zadziała. Mi przynajmniej po porodzie będzie łatwiej mieć z Wami kontakt, bo już teraz czasami nie ogarniam wszystkich wpisów na forum. :)
Agatka Ty gdzieś zaproszenie wysłałaś, bo nic nie widze?
Śniłaś mi się dziś, że urodziłaś po komunii, więc 3mam kciuki, aby tak bylo :biggrin2:

reklama
Witam się ze szpitala.
Dziś się wyspałam jak nigdy, musiałam odespać poprzednia noc. Padłam o 21.30 i obudziłam się o 8. Oczywiście było w międzyczasie 20 razy zapalane górne światło bo którejś cos tam podpinali czy zmieniali, potem o 5 rano temperatura itd. Nie przeszkadzało mi;)
No to teraz oby przetrwać kolejny dzień...
Cos mnie odcisną brzuch pobolewa...

Witam się ze szpitala.
Dziś się wyspałam jak nigdy, musiałam odespać poprzednia noc. Padłam o 21.30 i obudziłam się o 8. Oczywiście było w międzyczasie 20 razy zapalane górne światło bo którejś cos tam podpinali czy zmieniali, potem o 5 rano temperatura itd. Nie przeszkadzało mi;)
Kochana. Ja mialam identycznie. Pierwsza noc nie ptzespana, za to kolejnej nocy usnelam i wyspałam się jak nigdy. Mnie brzusio już od jakiegoś czasu boli bardziej aż boję się i płakać mi się chce, teraz każdy miniony tydzień traktuje jako cud, bo coraz gorzej ze mną. Leżę i trzymam ten reżim. W poniedziałek jedynie wizyta i znów lezenie 3 tyg będzie

Marcysia, a wizyta jutro?
Mnie tez boli brzuch i napina się dziś bardziej.
Lekarz na obchodzie spytał czy boli, mówię że tak, a on mi mocno nacisnął. Aż krzyknęłam tak zabolało, a on dalej ciśnie. Kazałam mu przestać. Idiota!

Wlasnie mnie pod pompę podpięli z tokoliza bo mi się skurcze pisały na Ktg :(

Witam się ze szpitala.
Aga, super, że się wyspałaś od razu humor będzie lepszy :-)

Aga. Ci lekarze to są jacyś bezmyślni, jak przy takim rozejsciu można naciskać na macice. Masakra jakaś. Wizyte mam wyjątkowo jutro, a nie w środę, chyba sobie mój gin długi weekend robi ;). Kochana może z nerwów masz skurcze. Współczuję. Ja dIsiaj leżę i staram się być spokojna bo ostatnio też nie najlepiej ze mną

Dzień dobry w niedzielę, obudziło mnie słoneczko, które niestety już się schowało :frown:
Wczoraj w domu była ekipa i wiercili, piłowali itp.i było głośno. Nie wiem, czy przez ten hałas synek si nie obkręcił i jest w poprzek. Mam takie ważenie jak si preży i patrze na kształt brzucha to mam takie wrażenie-mam nadzieje, że się mylę.
Na dworzu zimno-brrr
Miłek niedzieli :-D

Marcysia
ale czemu się gorzej czujesz? Boli cie podbrzusze bardziej czy skurcze masz?
Ja dola złapałam trochę bo myślałam, ze już będzie lepiej a tu dupa...chyba jednak szybko nie wyjde

reklama
Do góry