reklama
figowa mama
Fanka BB :)
Inis, ja bym jechala.
A Twoj ginekolog nie moglby Cie obejrzec, tzn. w gabinecie, nie w szpitalu i tam zdecydowac, co dalej?
Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom
A Twoj ginekolog nie moglby Cie obejrzec, tzn. w gabinecie, nie w szpitalu i tam zdecydowac, co dalej?
figowa mama
Inis, a w ktorym Ty tygodniu jestes? Jeszcze tego nie ogarnelam :-)
U
użytkownik 167877
Gość
Jedz bo plamienie moze oznaczac ze cos sie zlego dzieje. Tego bym nie bagatelizowała. Nawet jakby mieli cie bez potrzeby zostawic.Nie wiem co robić kurcze... Od wczoraj popołudniu mam plamienia. Myślałam że przejdzie ale niestety nadal są. Boję się że jak pojadę na IP to mnie zostawia a nie mam opcji żeby zostać [emoji20]
Kindziorek
Inis jak naajbardziej jedź na IP. Ewentualnie kontakt ze swoim gin ale pewnie i tak Cię do szpitala wyśle
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
AgaBabajaga
Inis,
ja jeździłam z dużymi plamieniami na IP i w pierwszej ciazy i teraz tez. W tej ciazy to byłam z 5 razy. Nigdy mnie nie zostawili w szpitalu. Zawsze tylko badają.
Lepiej pojedź, przyczyn może być wiele i trzeba sprawdzić.
ja jeździłam z dużymi plamieniami na IP i w pierwszej ciazy i teraz tez. W tej ciazy to byłam z 5 razy. Nigdy mnie nie zostawili w szpitalu. Zawsze tylko badają.
U
użytkownik 167877
Gość
Nie zapomne jak lekarz mi powiedział jak mi szyjka leciala , ze on proponuje szpital . A ja ale panie doktorze wolala bym nie , synek w domu nie mam co z nim zrobic. Lekarz spojrzał na mnie i mnie opierdzielił ale tak fajnie, mobilizująco i mial racje. Powiedzial to w takim razie po co decydowała sie pani na drugie dziecko ? To w brzuchu jest mniej wazne ? To w domu jest zdrowe i ma sie dobrze a jak pani teraz urodzi to dziecko nie przezyje ... od tamtego tekstu sama mu mowie chce do szpitala.
figowa mama
Moja kolezanka tez sie tak kiedys bala jechac, nawet moze ja jej niepotrzebnie mowilam,zeby sie przygotowala,ze moga ja zostawic w szpitalu, a miala juz dwojke malych, rok po roku w domu, to mniejsze jeszcze chyba na piersi. No ale zbadali, uspokoili, cos jej chyba zapisali i do domu.Inis,
Takze Inis, wierzymy,ze bedzie dobrze. Przyczyn moze byc wiele. Zarowno takie blahe jak i zagrazajace zyciu was obojga.
Motywujemy i czekamy na wiesci.
reklama
marcysia_mati
Inis, ja się w pełni zgadzam z dziewczynami. Szpital nie jest fajny, ale dla dobra tego malenstwa w brzuszku warto pojechać, niech sprawdza co jest przyczyną :*. Jesteśmy z Tobą
Podziel się: