reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Agula, widac, ze młody zadowolony z życia :)
Jeszcze ci napisze, ze ja w ogole nie poczułam nawet momentu zdjęcia szwów, a bałam się ze będzie bolało.
Rana długo była czerwona, taka nierówna z różnymi wybrzuszeniami. Nie miałam tez zupełnie czucia dookoła niej. Do tej pory nie wróciło mi w 100 %.
Po jakim czasie rana zbladła i zrobiła się prawie niewidoczna.

reklama
Cześć Dziewczynki, ja już u Teściów i leżę.
Przeziębienie chyba dalej mnie bierze, ale walczę z nim.

Agulaa super, że u Was wszystko dobrze !
Justynka mi ostatnio po ok 5,6 dniach przeszło choć lekki kaszel mi został. Pomogł mi ten spray do nosa i zrobiłam sobie syrop z czosnku cytryny i miodu. Mega siekiera ale chyba działa. pobrane.jpg

Załączniki

• pobrane.jpg
    pobrane.jpg
    5,3 KB · Wyświetleń: 63
Hej Dziewczęta!!
Rzadko tu ostatnio bywałam, ale czuję się w obowiązku, żeby Was poinformować, że w Wielki Piątek, po 40+5tc urodziłam synka Wszystko u nas super. Poród trwał 45 min.,na izbę trafiłam z 7 cm rozwarciem, więc panie w podskokach mnie przyjęły na salę porodową
Życzę Wam wszystkim zdrowych, donoszonych maluszków i szybkich porodów, bez komplikacji!!
Trzymajcie się cieplutko!!!!
Gratuluję Kasiu!!!! I jaka podnosząca na duchu opowieść 45 min. No bajka!!! A długo wcześniej czułaś że już się zaczyna?

Justynka mi ostatnio po ok 5,6 dniach przeszło choć lekki kaszel mi został. Pomogł mi ten spray do nosa i zrobiłam sobie syrop z czosnku cytryny i miodu. Mega siekiera ale chyba działa. Zobacz załącznik 802991
Dzięki Agatka, nie toleruje czosnku. Ja kieruje się cytryną, miodem, imbirem, syropem z lipy. Kataru poki co nie mam. Gardło i lekka chrypa

Dzień dobry po świętach;-) pewnie każda trochę powcinała świątecznego jedzonka a teraz trzeba z zoladkiem wrócić do normalnosci. Ja dzisiaj miałam okropna noc, późno zasnęłam a juz o 3 oczy jak 5zl... Maly bardzo rozrabial, chyba przez to ze wczoraj po poludniu słyszał duzo obcych głosów i byl spokojniutki a w nocy musial odrobić gimnastyke. I oczywiście skopac mnie po zebrach bo trzeba trzymac klase;-) a u was co slychac?

reklama
Witam mamusie. Ja za to spałam jak zabita, bo wczoraj mieliśmy gości i mąż zniosl mi fotel do salonu żebym mogła siedzieć tam jak królowa he he. Za to mój dwulatek w nocy się budzil, chyba dużo wrażeń i musialam go uspakajac na pół- spiaco. Dzisiejszy dzień zacznę równiez od ciasta (nie może się zmarnować ;)) i od kawusi. Miłego dnia i piszcie co u Was

Do góry