reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Witam się i ja z zasypanej mokrym śniegiem Warszawy :( jest naprawdę wstrętnie za oknem:(
Za to noc miałam dobra, spałam od 23 do prawie 8 z dwoma pobudkami tylko :)
Dziś spędzam dzień sama z moim synem bo jest ostatni dzień ferii, trochę będzie inaczej niz zwykle :)
A jutro skończę 29 tc:)

reklama
Czesc Dziewczynki, pod Warszwa spadl snieg i dalej choc juz lekko pruszy. Ja spalam mocno ponad 9 godz.raz do wc w nocy wstalam-moze organizm walczy z przeziebieniem. Obudzil mnie synek rozpychaniem. Wczoraj u Tesciow byl bardzo spokojny. Tesciowa mocno nacisnela mi na brzuch bo chciala poczuc kopniecie ale Maly nie chcial. Potem cos mnie bolala przez dluzszy czas, wystraszylam sie i zwrocilam jej uwage, to sie obrazila. Jak wracalismy juz do domu to w samochodzie byl aktywny i wieczorem tez.
Ja nie mam ochoty na jedzenie. Zjem cos bo proszki musze wziac. A kawe normalna pijecie czy inke?

Dzień dobry!

Witam się już na spokojnie po świętach :)
Jak u Was minął ten szalony czas? Ja przyznam się, że jeździłam po rodzinie, mieliśmy gości itd także było wręcz wyczynowo :D ale czuje się dobrze, w poniedziałek będę miała kontrolę i mam nadzieję, że będzie ok. Gdyby nie teściowa to święta byłyby super ale i tak nie narzekam, bo nie będę się chorą babą przejmować :D

Justyna - co do kawy to ja piję normalną, niestety po ince tak wymiotuje że szkoda gadać. A dodam, że w drugą stronę smakuje jak ***** :p

Czy któraś z Was planuje kupić badź ma otulacz bambusowy? Rzeczywiście jest różnica w przytulności i jakości?
Bo zastanawiam się czy córce na lato nie kupić, do spania na działce, w wózku itd zawsze ją przykrywam czymś ultralekkim żeby w bezpośrednim słońcu nie leżała. Warto? Bo ceny są szalone :D

Justyna, ja od jakiegoś miesiąca pije normalna kawę, wcześniej mnie odrzucało. A teraz bym co chwile pila najchętniej ;) Inki nie mogę bo zawiera gluten niestety.
Wkurza mnie takie dotykanie brzucha, nie pozwoliłabym. Sama tez nigdy żadnej koleżanki po brzuchu nie dotykałam, glupi zwyczaj strasznie. A słyszałam historie od kolezanki, ze obca baba w autobusie bez pytania położyła jej rękę na brzuchu :szok:

Wlasnie poczytałam o tych bambusowych otulaczach i fajnie to :) tylko faktycznie dość drogie.
Marcysia, a jak się nazywały te takie otulacze co kiedyś pisałaś o nich co dzieci wyglądają w nich jak kokoniki takie? :)

Są dwa polecane otulacze:
Woombie
I Polskiej firmy Tulik.
Ja się jednak zdecydowałam na polski Tulik. Jest super, trochę tańszy. Ale oba bardzo podobne z tego co wywnioskowalam

Hej dziewczyny :) noc mialam spokojna ;) 2 razy pobudka tylko :) po swietach jestem przejedzona i musze wrocic do normalnosci :) cisnienie mam ostatnio znow wyzsze :( chyba przez to obzarstwo, ale na szczescie po lekarstwie mi spada.

Zaliczylam z rana mala wyprawe do lidla po ciuszki dla malej :) polecam sa sliczne :D

Dzien dobry .[emoji4][emoji4]
Jejku ale dzisiaj bede miec dzien hahaha. Przed swietami tak zaszalalam ze wydalam ponad tysiac na zakupy przez internet do wyprawki . Dzisiaj bede miec caly dzien kurierow. Od 8 juz 2 było. A ma byc ich duzo wiecej .[emoji23][emoji23][emoji23] milego dnia . Moj bedzie mily hahah tyle rzeczy przyjdzie [emoji23]

reklama
Do góry