inis
Fanka BB :)
Kurde, on tak na serio? [emoji1]Inis może spodoba Ci się kolejny genialny pomysł mojego męża Zygfryd, Mścisław albo Żylisław ma chłopak wyobraźnie[emoji12]
Ostatnio w spisie na któryś rok widziałam, że była jedna dziewczynka w Polsce o imieniu Niunia. Powaga, to nie jest zdrobnienie [emoji23]
Skąd wiadomo kiedy licznik przeskakuje? W ten sam dzień co @ była?Nina, tak u mnie licznik w środy przeskakuje, u Marcysi tez i widzę, ze chyba i u Agaty Wiec jest nas 4
Dasz radę, najgorsze już za Tobą [emoji4]No ja się cieszę bardzo ze jest wszystko ok ,choć to jeszcze całe 2 tygodnie. Bardzo bym chciała już po zdjęciu urodzić. Jak ma się przed sobą taką perspektywę 2 tygodni oszczędzania się to aż ciężko uwierzyć,że to już na prawdę końcówka. Jeśli mnie puszczą do domu to też ok choć wolałabym Uniknąć tego wyczekiwania. Tym bardziej że 7 maja mam komunie córki [emoji5]
U mnie w rodzinie komunie 27 i 28 maj. W co się ubierasz? Bo mi pomysłów brak [emoji15]
Justyna - dobrze że to sprawdzilas! Jak się czujesz dziś?
Hajmal - szyjke masz długą, niektóre takiej nie mają nawet na początku ciąży. Bez nerwów [emoji6] tak czy inaczej luteina nie zaszkodzi, chociaż wypada w czwartek spytać lekarza.