Ja się czuje lepiej, brzuch mi się dalej spina, ale bezbolesnie, mówią, ze jaka skończę 34 tydzień i nic się nie będzie działo, to mnie wypiszą, bo po 34 już nie zatrzymują porodu, jeśli dziecko dobrze wazy. A moja ma już 2500
także jestem trochę spokojniejsza...
cudowna wiadomość, tak sie cieszę
u mnie w szpitalu tez mówili o skończonym 34 tc, szczegolnie, ze dostalas sterydy, jeszcze 3 przede mna, żeby byc względnie spokojna
jutro mam wizytę, dziś kończę 31 tc (31,6), zobaczymy jak moja nieszczesna szyjka i jak Młody podrosł. Cos mnie pobolewa podbrzusze delikatnie, ale skurczy odpukać mam mniej ostatnio, jakies 6-7 dziennie króciutkich, jutro pewnie będzie Armagedon, po wizycie zawsze mi sie spina i dochodzi troche do siebie.
@Kathleen006 ja tez od zawsze stosuje ten lactacyd, jestem z niego bardzo zadowolona, odpukać, nie nekaja mnie infekcje szczególnie. Stosuje go 2 razy dziennie i po grubszej sprawie do podcierania chusteczek z ten samej serii, tez sa fajne. Aaa i mi ginka powiedziała, żeby w ciazy nie używać aplikatorow do leków dopochwowych, tylko palca niestety. Ja myje łapki porządnie, potem żel antybakteryjny i tak aplikuje
Dziewczyny czy Wy tez macie taki problem, ze nic Wam sie nie chce, nie umiem sie zmusić do czytania, mimo, ze uwielbiam i mam pełno fajnych, nieprzeczytanych książek, filmów nie oglądam, po prostu mam wrażenie, ze wegetuje :-/ grzebie w necie, robie jakies zakupy, a to spożywcze, a to kosmetyczne, bo maz wszystkiego nie kupi i tak jakos po prostu głupio przeczekuje te dni. Wkurza mnie to!
Trzymajcie za mnie jutro kciuki, żeby nie bylo zle, liczę, ze szyjka moze polecieć, ale oby jeszcze troche trzymała, no i żebym do szpitala nie trafiła
A tak w ogole paczki zjedzone? Czy mamuśki dbają o linie? Ja mam magnuma w zamrażarce, chyba przy okazji wędrówki do toalety sobie go wyciągnę( jedyny pozytyw salonu z aneksem kuchennym, jaki dostrzegam) i zrobię sobie tłusty czwartek, a co!