Katierinka
Fanka BB :)
I mi się dzisiaj trochę brzuch ponapinał w nocy. Myślę, ze to przeez spanie na jednym boku i trochę na plecach. Musiałam sobie radzić z bolącym uchem, co wymagało własnie spania na przeciwległej stronie od niego, a boli lewe. Dzisiaj już lepiej, ale wciąż ćmi, więc jeszcze się na lewy bok nie przerzucę. Rano dość mocno stwardniał mi brzuch, gdy obudziłam się w pozycji na plecach. Może to ma związek? Ale na wszelki wypadek wezmę nospę.
Ech, ile ja już lekarstw różnych w tej ciąży przyjęłam, niech to szlag. Jedynie pocieszające było jak przy wypisie pani doktor mi powiedziała, że moja lista jest jeszcze dosyć skromna w porównaniu do tego, co widuje na patologii. Niestety, wczoraj powiększyła się o apap, a kilka dni temu i sunupret... Aj
Ech, ile ja już lekarstw różnych w tej ciąży przyjęłam, niech to szlag. Jedynie pocieszające było jak przy wypisie pani doktor mi powiedziała, że moja lista jest jeszcze dosyć skromna w porównaniu do tego, co widuje na patologii. Niestety, wczoraj powiększyła się o apap, a kilka dni temu i sunupret... Aj