reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Myślę, że nospa działa rozkurczowo więc może pomóc...
To ok. Jak cisza. Weź ciepły prysznic i spróbuj się nie stresować. Sen dobry na wszystko... jutro będzie lepszy dzień.

reklama
Katierinka
Tak to ja pisałam że noga wszystko podnosiłam jak miałam szew założony bo bałam się schylac a taraz zapierniczam jak robot a jak wchodzę po schodach to mój nie może mnie dogonić no wiesz ja nadrabiam swoje zaległości hehe.
Jadzia
Kochana nie wiem czy dobrze cie zrozumiałam a zrozumiałam że czujesz rączkę dzidzi z pochwy że ona wystaje z niej jak tak to jest to możliwe a jak to ci napisze jak się upewnię czy dobrze zrozumiałam.

RUZIK
Biedna masz doła nie wiem jak cie pocieszyć no może pomyśl o mnie to będzie ci lepiej.
Ja niedawno wróciłam od siostry i taraz jakoś nie chce mi się spać.
Wy pewnie już spicie

Dziękuję ziemniaczek... tak jak mi źle to myślę sobie, że Ty dałaś radę to i ja dam. Jeszcze będą doły bo jeszcze trochę mi zostało ale cóż... są lepsze i gorsze dni. Ja spać nie mogę. Ostatnio to tak o pierwszej-drugiej zasypiam. Tobie pewnie mega ciężko zasnąć z tak pokaźnym brzuszkiem ;-) mój też już niczego sobie, ale jeszcze daje radę...
Ale mam dość aplikowania tych tabletek dopochwowych! Teraz wzięłam fluomizin i m musiał mi pomóc z włożeniem, bo mnie zwyczajnie boli i sama nie daję rady... :-( luteina mala i jakoś bezproblemowo mi to idzie a te wielkie globulki to jakieś skaranie... :-\

Dużo nas na wizytę w środę. Będzie co opowiadać... :-) ja też mam stresa przed, ale chce wiedzieć jak się sprawy mają.
Będziemy trzymać kciuki za siebie to będzie dobrze ;-) ja dopiero na 19ta :-\

Jadwiga, a Ty ta glowke i piastke to czujesz w pochwie tak??

Byle do wizyty.. ja w czwartek, wydaje sie wiecznoscia:D

Tak, czułam dosłownie 5 cm od ujścia pochwy. Ale wieczorem już tego nie było. Myślałam, żeby sprawdzić czy jeśli zacznę masować to się porusza paluszki itp ale zniknęło.

Wiecie ja potrafiłam mieć skurcze co15-20 min przez 3 dni i szyjki nie ruszało.
A teraz sprawdzam bo jakoś zauważyłam dwa te bezbolesne co mnie tak martwią. Cieżko mierzyć ten czas, jedynie mi pomaga bo od razu na odbyt ciśnie i brzuch twardy.

Nie lubie tak późnych godzin na wizytę, to jest cały dzień zmarnowany. A jeszcze często u lekarzy sa opóźnienia. Ja mam na 15. Najlepiej by było iść z marszu na ósma rano.

reklama
Witam.

To w srode wizytuje pare osob oby byly same dobre wiesci!!!!

Ja na noc wziel relanium i kolo 4 obudzil mnie jeden skurcz...
Dzis jesli powtorzy sie sytuacja ze znow bede miec xzesto popoludniu , to napisze to lekarki choc wiem co ona napisze...ze mam jechac na IP...tego sie boje bo co z corka?
Choc wiem ze jak bedzie trzeba to pojade...bedzie trzeba znalesc jej miejsce do spania u kogos...bo ja sama z nia jestem ...

Ruzik jak dzis samopoczucie?

Ja wizyte mam na 9.40;) wiec kolo 8 musze juz wyjechac...tez wspolczuje poznych wizyt...bo dzien wtedy sie ciagnie:/

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Do góry