reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Miala miec jakos w polowie tygodnia cc, pewnie dochodzi do siebie..

Joasia a dlaczego 3,5kg u Ciebie nie przejdzie? Czy chodzi o szerokosc bioder?

Wczoraj lekarz przy badaniu rozwarcia naruszyl mi lekko polipa, ktory teraz plami i musze sie chwilowo wstrzymac z seksem :/ poczytam dzisiaj o tym masazu krocza i lisciach malin. :-) na razie skonczylam opakowanie Oeparolu czyli oleju z nasion wiesiolka, ktory mi polozna zalecila. Basia ja nie biore Lactovaginal, nie znam tego leku.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Joasia ja z tych samych powodów co ty nie chce więcej cesarki! Marze o SN, ale juz sama nie wiem! Moja córcia na skończony 35 tc wazy 3kg, wiec sie zastanawiam jak dam rade ja wypchnąć [emoji5] przecież ja praktycznie pierworódka jestem [emoji12] ale poprosiłam ostatnio moja ginkę żeby pooglądała moja bliznę po CC, bo jak mam sie męczyć SN, a potem blizna miałaby sie rozejść i i tak by mnie mieli otwierać to ja dziękuje! Ale blizna wyglada dobrze, ma 1 cm grubości wiec z tego punktu widzenia mogę śmiało rodzic SN [emoji3]
A co do dzieci twojej znajomej to watpię żeby rodzaj porodu miał wpływ na ich zdrowie, bardziej bym sie skłaniała tez w stronę tej masy lub braku witamin w ciąży, ale to tez nie jest powiedziane... Po prostu tak to czasem jest jedno dziecko zdrowe jak ryba, drugie bardziej chorowite! Zreszta zwolennicy porodów SN zaraz by powiedzieli, ze przecież po SN dzieci są zdrowsze!!!!

Papercut coś sie długo nie odzywa, moze faktycznie to juz??? [emoji3]

Jestem w 36 tygodniu ciąży

Dordaw podobno dobry jest olej rycynowy! On tak przeczyszcza organizm podobno ze do kilku godzin zaczyna sie akcja porodowa! Ale nie wiem czy jak ty masz jeszcze taka długa szyjke to czy to byłoby dla Ciebie dobre! A ty masz w ogóle jakieś skurcze, twardnienia itp?

Jestem w 36 tygodniu ciąży

Twardnienia tak, juz od polowy ciazy, ale bezbolesne. Wczoraj jak wiecej sie pokrecilam to mnie brzuch jak na okres pobolewal, wiec ten ruch chyba duzo daje. Yvonne a Ty juz 36 tydzien, to Ty juz za tydzien mozesz rodzic [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ;) Niestety ostatnio nie mam zbytnio czasu pisać przez remont ;) Podczytuje co się u Was dzieje i jak się czujecie :) Ja się dowiem ile Mała waży dopiero w środę 17 ;)

Dordaw a ten olej z wiesiołka to taki zwykly w tabletkach? Czy jakiś specjalny dopochwowy? I od którego tyg go stosujesz? Ciekawe kiedy mi luteine odstawia bo tez bym spróbowała tego patentu aby uchronić krocze :)

reklama
Ja jestem w połowie 34 tygodnia, więc nie wiem która jestem:), ja chciałabym Cc w 38 tygodniu. Wszystkiego się dowiem 30 sierpnia. Dziewczyny od którego tygodnia jeździ się na KTG? Lactovaginal to są globulki dopochwowe które odbudowują naturalną florę w pochwie są podobno bardzo dobre

Jestem w 33 skończonym tygodniu ciąży

Do góry