reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Kazdy sam wie co dla niego lepsze. Ja mam maly pokoik i jak pisalam z telewizorem wiec t'en baldachim to musi byc. Maz przywiezie, musze tylko dokupic stojak bo ten stary chyba sie zgubil. Ale trafilam na allegro, ze u jednego sprzedawcy kupie i stojak i kosmetyki i szklana butelke i pieluszki flanelowe i jakies drobiazgi. Bo jak znam mojego to sam by nie kupil, a tak wrzoci tylko gotowa paczke do samochodu.
Ziemniaczek
Dziewczyny napisze ogółem do was bo nie pamiętam kto pisał
Ja sama nie wiem z tym baldachimem
W zestawie poprostu są one wiec jak będzie to założę no ale z tym kurzem to się zgadzam z wami.
A co do wózka to ten sam chyba tylko ze ja chce 2w1 bo fotelik mam i drugi tez będę miała.
Jeszcze podoba mi się wózek durango ale na żywo nie widziałam.
Dobrze ze moja teściowa się nie wtrąca a poza tym rzadko się widzimy chociaż mieszka w tym samym mieście
Ja mam wizytę 17 sierpnia
Ja sama nie wiem z tym baldachimem
W zestawie poprostu są one wiec jak będzie to założę no ale z tym kurzem to się zgadzam z wami.
A co do wózka to ten sam chyba tylko ze ja chce 2w1 bo fotelik mam i drugi tez będę miała.
Jeszcze podoba mi się wózek durango ale na żywo nie widziałam.
Dobrze ze moja teściowa się nie wtrąca a poza tym rzadko się widzimy chociaż mieszka w tym samym mieście
Ja mam wizytę 17 sierpnia
reklama
Ziemniaczek
Dziewczyny jestem online w sklepie gebi.pl i nie wiem o co tu chodzi.
Jak widzę są tu tylko 3 łóżeczka nie wiem jak dalej wejść
Wejde w jakąś kategorie np rożki i jest tylko jeden o co kaman. Wszystko jest po jednej lub 2 rzeczy.
Tez tak macie
Jak widzę są tu tylko 3 łóżeczka nie wiem jak dalej wejść
Wejde w jakąś kategorie np rożki i jest tylko jeden o co kaman. Wszystko jest po jednej lub 2 rzeczy.
Tez tak macie
Podziel się: