reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Masz racje Asia w tamtym roku pogoda była dużo lepsza. Moim zdaniem nasz klimat się zmienia kiedyś nie było tyle opadów.
Od września pogoda jest inna . Teraz to deszcze i wichury. Szkoda ze nie mieszkam w Hiszpanii gdzie cały rok jest ciepło.
Od września pogoda jest inna . Teraz to deszcze i wichury. Szkoda ze nie mieszkam w Hiszpanii gdzie cały rok jest ciepło.
Ziemniaczek
Saramad
Ale super pocieszenie dziękuję ci.
Ja mam cm od 20 tc ale za to ta moja szuka jest mocna no i mam szew dzięki temu trzyma tak lekarz powiedział. A ty masz jakieś zabezpieczenie na nią?
Ale super pocieszenie dziękuję ci.
Ja mam cm od 20 tc ale za to ta moja szuka jest mocna no i mam szew dzięki temu trzyma tak lekarz powiedział. A ty masz jakieś zabezpieczenie na nią?
Ziemniaczek
Saramad
Ja tez kocham upały nawet w saunie się dobrze czuje ale jak nie jestem w ciąży.
Jak jest brzydko na dworze to dla mnie jest super bo nie kusi mnie żeby wyjść.
Ja tez kocham upały nawet w saunie się dobrze czuje ale jak nie jestem w ciąży.
Jak jest brzydko na dworze to dla mnie jest super bo nie kusi mnie żeby wyjść.
Ziemniaczek
No ale to nie będzie wieczne. Pocieszam się ze jeszcze 3 miesiące i będę wolna.
Ale powiem ci coś ze teraz współczuję strasznie osobom niepełnosprawnym które są uwiazane i nie mogą nic same zrobić i one mają tak na stałe.
Oczywiście wcześniej też współczulam ale nie tak jak teraz.
Ale powiem ci coś ze teraz współczuję strasznie osobom niepełnosprawnym które są uwiazane i nie mogą nic same zrobić i one mają tak na stałe.
Oczywiście wcześniej też współczulam ale nie tak jak teraz.
Jadwiga orłowska
Przetrwałam. Chyba rzeczywiście nabiał potęguje mi skurcze, wczoraj rano zjadłam owsiankę i miałam od południa straszne skurcze. Musiałam jednak pojechać do mojej <babci>, ma 97 lat (jeszcze pracuje), niedowład prawej ręki i trzeba jej zrobić zakupy i ugotować. Jeszcze tylko w poniedziałek i się pożegnamy . Mówi, że sama leżała przez całą pierwszą ciążę i dużo w drugiej to mnie rozumie. Jak wspomniałam o przegrodzie to przytaknęła, chyba też miała ten problem. Cudowna kobieta. Jeszcze nigdy nie spotkałam kogoś takiego.
reklama
Ziemniaczek
Pierwszy raz słyszę że nabiał poteguje skurcze myślę że to nieprawda.
Ja też dużo jem nabiału i nie mam tego problemu no ale każdy jest inny.
Ale i tak nie wierze ze to od tego.
Musisz jeść nabiał żeby dziecko się rozwijało jadziu.
Ja też dużo jem nabiału i nie mam tego problemu no ale każdy jest inny.
Ale i tak nie wierze ze to od tego.
Musisz jeść nabiał żeby dziecko się rozwijało jadziu.
Podziel się: