reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
A tak pytam z ciekawości bez powodu .
Oglądam serial jak mój jest w pracy i jak z niej wraca to szczerze mówiąc wolałabym dalej oglądać no ale przy nim nie będę bo on nie lubi.
W nocy trochę mnie brzuch bolał na dole ale przeszło jak siku zrobiłam.
U mnie jest już 26+2 codziennie liczę dni ale czas szybko leci dzięki serialowi hehe

Hej Laseczki.

Kurde w końcu wczoraj dorwałam sie do tych seriali i okazało się, że ten już oglądałam ;-) i kilka innych też.

To ja Wam z tej beczki latynoskiej polecam Osaczoną i pewnie z kilkanaście innych, ale musiałabym tytułów poszukać.

Ziemniaczku jakbyś chciała przejść w angielskojęzyczne to polecam trochę specyficzny "Secret diary of a call girl". To o luksusowej prostytutce. Taki trochę połżrtem zrobiony. Z resztą odcinki po 25 minut i już po pierwszym zobaczysz czy spodoba Ci się czy nie.
Ja też ostatnio oglądałam Lucyfera, to taki bardziej kryminalny coś jak CSI, ale fajny jest główny wątek.
Ba dłużej to Gossip Girl (plotkara) o młodych bogatych dziewczynach mieszkających w najbogatszej dzielnicy NY. Uwielbiam ten serial i pewnie go sobie pooglądam od nowa.
Jeszcze jakiś fajny miałam, ale nie mogę sobie tytułu przypomnieć.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś jadę do szpitala po skierowania na badania i zbadanie szyjki ale niestety tylko ręczne bo usg tam nie mają w tych gabinetach.

Dziewczyny miałyście robiony posiew z szyjki macicy,? Ja tydzień temu. Cały czas mocz i posiew moczu mam czysty a w posiewie wyszła mi bakteria. Dostałam antybiotyk na przeleczenie. Niektórzy lekarze taki posiew robią dopiero pod koniec ciąży. Ja jestem w 32 tygodniu i lekarz zrobił mi szybciej. Mam czas się wyleczyć . A jak to jest u Was?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Basiu ja tako posiew miałam robiony już 3 razy już Ci kiedyś pisałam że przy pessarze robi się ten posiew by wykluczyć bakterie

Do góry