reklama
Dziewczyny czy waszym zdaniem to szalony pomysł by pojechać do kina? Usiadłbym w pierwszym rzędzie ? Jutro moze zapytam o to lekarza
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Ale przystojniaki ale są różni pewnie jeden podobny do mamusi a drugi do tatusia. Ladni chłopcy i pewnie mama ładna.
A moja córka ma 14 we wrześniu skończy zazdrosna jak diabli a ze jest kochana to ona wie zawsze jej to okazję może za bardzo dlatego taka jest. Wszystko dla niej i to błąd tek mi wszyscy mówią.
Zaraz spróbuję wysłać jej zdjęcie
A moja córka ma 14 we wrześniu skończy zazdrosna jak diabli a ze jest kochana to ona wie zawsze jej to okazję może za bardzo dlatego taka jest. Wszystko dla niej i to błąd tek mi wszyscy mówią.
Ziemniaczek
Ale przystojniaki ale są różni pewnie jeden podobny do mamusi a drugi do tatusia. Ladni chłopcy i pewnie mama ładna.
Załączniki
Ziemniaczek
Moja córa
Ziemniaczek
Ciesze się marluna może i ja sobie je kupie
asiekD
Dziękuję dziewczyny :-) ten blondynek Kubuś to cała mama a Olivierek to cały tata.Marluna dobrze ze masz te paski to będziesz spokojniejsza. Ziemniaczek właśnie tak czasem bywa że 1 dziecko gdy jest jedynakiem to jest troszeczkę rozpieszczone bo ma wszystko
Ziemniaczek twój córa to juz widać nastolatka - dla niej pojawienie sie małego dziecka w domu to na chwile obecna katastrofa, ale jak juz maleństwo bedzie to pewnie oszaleje na jego punkcie! Moja córcia na dopiero trzy latka, na razie sie cieszy ze bedzie miała siostrzyczkę, często dotyka mojego brzuszka, mówi ze bedzie sie nia opiekować, karmić, chodzić na spacery, ale jak to bedzie to sie okaże ... U niej dużo wrażeń bedzie w tym wrześniu, zacznie chodzić do przedszkola i mały dzidziuś w domu ...
Jestem w 32 tygodniu ciąży
Jestem w 32 tygodniu ciąży
reklama
Podziel się: