reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Ja chciałam na forum wizyty wysłać zdjęcie z usg i wysłałam ale nie chciało się pokazać nie wiem czemu ale wiem jak wysłać
Ziemniaczek
Tam gdzie masz odpowiedz pisze wyślij plik potem jak to nacisniesz to pisze wybierz plik i dalej będziesz wiedzieć może tobie się uda
Ziemniaczek
A co chciałaś wysłać jeśli mogę wiedzieć
Dziewczyny obok tekstu gdzie piszecie jest plusik wcszarym kółku. Trzeba nacisnąć i mozna dodać zdjęcie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ziemniaczek
Ten bocian ma twojego dzidziusia słodki ale twoje dzieci mają dobry pomysł widać ze się cieszą fajnie bo u mnie odwrotnie.
Jak córka się dowiedziała to była masakra uciekła z domu o 21 a mąż ja szukał z godzinę a do teraz nie chce słyszeć o dziecku musze uważać żeby nic nie mówić i nikt
Jak córka się dowiedziała to była masakra uciekła z domu o 21 a mąż ja szukał z godzinę a do teraz nie chce słyszeć o dziecku musze uważać żeby nic nie mówić i nikt
asiekD
Ziemniaczek a w jakim wieku masz córkę między moimi chłopcami jest 2 lata różnicy może dlatego że są we dwóch kolejny członek rodziny nie robi na nich już uczucia zagrożenia. Twoja córcia była jedynaczką i teraz pewnie obawia się odsunięcia na 2 plan musisz starać się z nią rozmawiać i w żaden sposób nie dać jej odczuć że zeszła na 2 miejsce po urodzeniu dziecka. Wiem nie będzie łatwo.
reklama
Podziel się: