reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ziemniaczek-masz racje nie ma obecnie Teresy na TVN Player, pewnie za jakiś czas znowu sie pojawi, bo oni tak robią! Mi ściągnęli jak byłam w połowie a potem znowu była! Z tego co jest teraz polecam Marina - tez super serial!!!

Jestem w 31 tygodniu ciąży

reklama
A z tego co jest na YouTube polecam otchłań namiętności i kiedy się zakocham! Jak obejrzysz te trzy telenowele to już będziesz w 40 tc [emoji3]

Jestem w 31 tygodniu ciąży

Dziewczyny poczytuje Was troche. Trzymam kciuki za kazda z Was, zebyscie szczesliwie doczekaly konca rozwiazania.
Uwazajcie na siebie.

Polecam Wam Sezon na Milosc. Na cda sa wszystkie odcinki za free. Komedia romantyczna , mozna sie posmiac[emoji6]odcinek trwa ok 110 min takze nudzic sie nie bedziecie.

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

Dziewczyny dziękuję za propozycja zawsze coś wybiorę szybciej czas poleci teraz idę siusiu i dalej spać a później włączę jakiś filmik. ☺

Ziemniaczek ja tej niewolnicy tak na prawdę nigdy nie widziałam w TV, ale moja mam często o tym wspominała. Za to ptaków nie cierpiałam za każdym razem jak to leciało, bo moja mama też to w kółko oglądała.
Za to ze starych to niedawno ogladałam Powrót do Edenu, a tak to raczej nowe.
Tak w naszym temacie to Z pamietnika położnej (dzieje sie w latach 50/60). Lubię też chirurgów, a z bardziej luźnych to Plotkara.

Rozmawiałam w czoraj z moją szyjkową koleżanka poznaną w szpitalu w poprzedniej ciąży. Jak się poznałyśmy ona była w 22-23 tc. Miała szyjke 5mm. Na Święta ją wtedy wypuścili ze szpitala i urodziła w 31tc prawie na izbie, ale jej leżenie w domu z leżeniem miało mało co wspólnego, bo w domu już było dwoje dzieci. No i od pierwszej ciąży miała problemy z szyjką.
Jej synek jest cały i zdrowy. Leżał w szpitalu aż osiągnął wagę 2kg.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynom które robią remont pokoju chętnie mogę pomoc coś doradzić. Projektuje wnętrza. Wiec jak macie jakieś wątpliwości to piszcie śmiało :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Joasiu
Ja tez się nasluchalam w szpitalu o tych szyjkach i dużo jest porodów przedwczesnych z tego powodów dlatego wolałam nie słychać tych wszyscy opowieści w szpitalu bo mnie strach oblatywal. Dlatego ja leżę i się oszczędzam bo jakby coś się stało to bym sobie nie wybaczyla ze to moja wina. Teraz oglądam fajny serial ale jak skończę to obejrzę ten z pamiętnika położnej bo lubię filmy z lat 60
Basia
Super ja będę robić remont ale tak koniec sierpnia albo początek września i pewnie będę potrzebowała rady wiec nie zapomnę o tobie . Mam pokoik pusty ale bardzo mały może da się coś tam wcisnąć

reklama
Yvonne a ty ten pessar jak czujesz pod palcem to czujesz jego bok bo ja mam takie wrażenie jak by był wzdłuż. Dla świętego spokoju podejdę dziś do lekarza żeby to sprawdził

Do góry