reklama
Ja oglądam meksykanskie telenowele! Polecam Teresę - można obejrzeć za free na TVN plater [emoji3] a wieczorami namiętnie oglądam Beverly Hills 90210 - przypominają mi sie czasy podstawówki, a potem Przyjaciele - uwielbiam ten serial i mogę go oglądać na okrągło [emoji3]
Jestem w 31 tygodniu ciąży
Jestem w 31 tygodniu ciąży
Ziemniaczek
Fanka BB :)
No naszego dzieciństwa ale przyznasz racje ze fajne? A może ja obejrzę sobie soprano albo Teresę bo Beverly Hills to nie dla mnie choć nieraz obejrzę bo leci na atm
Ziemniaczek
Dziewczyny nie ma tej Teresy na youtubie
Ziemniaczek
Dziewczyny nie mogę znaleźć tego filmu Teresa na TVN Player tez nie ma
My narazie nie rozmawiamy na ten temat. A jeszcze nic nie mam. Zacznę myśleć jak skończę 30 tydzień. Tez mamy do remontu pokoik bo niedawno się przeprowadziliśmy i jeden pokój stoi pusty.
My narazie nie rozmawiamy na ten temat. A jeszcze nic nie mam. Zacznę myśleć jak skończę 30 tydzień. Tez mamy do remontu pokoik bo niedawno się przeprowadziliśmy i jeden pokój stoi pusty.
asiekD
Dziewczyny mam pytanie do tych które mają pessar rano go nie czułam pod palcem gdy zakładałam luteine teraz wieczorem jak wykładał macmiron czuje go palcem i to nisko i mam wrażenie że jest w poprzek. Pisałam do mojego lekarza i mówi że on się może przemieszczać zanim się dobrze nie dopasuje. Jutro muszę podejść żeby mi go sprawdził :-(
reklama
Podziel się: